fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Beliggenheden er naturrig med kort afstand til kysten, og I kan bl.a. gå i vandet ved Damsbo, hvor I finder en sandstrand. Et skovareal breder sig ud mod kysten.

Del bolig

Vi byder nu velkommen til en villa fra år 1900, der er moderniseret har en en mulighedsrig have. Villaen er godt placeret på den store grund, hvor der fra tagterrassen er fint udsigt til haven og kik til vandet ved Damsbo strand.

Villaen er godt disponeret 158 m2. fordelt på to etager, med gode lyse rum og 5 selvstændige værelser. Man kan fra stue og køkken følge solens lys fra tidlig morgen og til aften. Planløsningen byder bl.a. på et rummeligt køkken, hvorfra der er fri passage til en lys stue. Køkkenet er funktionelt med masser af opbevaring i både skabe og skuffer, og det har en god størrelse med plads til stort spisebord m.m. Den nye brændeovn kan medvirke til en hyggelig atmosfære, samt evt. give et godt bidrag til opvarmningen.

I alt indeholder underetagen to værelser,  et dejligt stort nyt flisebadeværelse med gulvvarme og med adgang fra bryggers til det ene værelse. Et stort bryggers med vaskemaskine/tørretumbler og fryser, samt et nyt varmeanlæg med varmepumpe luft til vand og udgang til have og carport. På første sal er der endnu en dejlig stue, tre værelser og et nyt brusebadeværelse. Her er også udgang til tagterrassen med god plads til evt. grill og bord/stole.

Ud over dette tilhøre der et garage/værksted på 52 m2 med grav, port og vindue, samt adgang til mindre lagerrum til familiens hobbyaktiviteter. Carport i forlængelse heraf, så man kan gå tørskoet ind i huset.

Haven byder på mange buske og træer og sindrige kroge, samt græsplæne og drivhus m.m. til familiens hyggelige stunder.

Busstoppested lige uden for døren og tæt afstand til Hårby med gode handlemuligheder, spisesteder og skole, børnepasningsmuligheder og fritidsaktiviteter. Afstanden til Odense C. i bil er 30 minutter.

Beliggenheden er naturrig med kort afstand til kysten, og I kan bl.a. bade i vandet ved Damsbo strand med sandstrand og gå tur i et dejligt større skovareal.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Landevejen 90, 5683 Haarby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
158
Grund:
1432
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus