fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Det perfekte til børnefamilien.

Del bolig

Med den smukkeste udsigt til grønne vidder og vandet ligger denne klassiske gulstensvilla perfekt placeret på Lærkebakken 20. Nu har I mulighed for at nyde tilværelsen med den fine udsigt som baggrundsbillede, for villaen udbydes til salg og den er det oplagte valg for familien eller det pladskrævende par.

I drages allerførst af udsigten, som særligt nydes fra husets hævede terrasser, der ikke bare vender perfekt i forhold til det naturskønne vue, men også i forhold til solen, som I kan nyde fra tidlig eftermiddag til aften her. De smukke omgivelser sætter stemningen i udelivet og indbyder til et roligt afbræk og et pusterum i en travl hverdag. Her kan I trække stikket ud og betragte naturen, hvis fine farver skifter i takt med årstiderne.

Vi udskifter det betagende udeliv med et dejligt og behageligt indeliv, for her breder huset sine 135 m2 over et plan med masser af lys, luft og plads. Planløsningen er perfekt udnyttet med tre gode soveværelser, et gæstetoilet, et badeværelse og et bryggers samt en dejlig opholdsstue med store vinduer og direkte adgang til køkken-alrummet, som kun adskilles af elegante franske døre. Gennemgående er huset flot og velholdt med tidløse elementer, som I sagtens kan få glæde af i mange år endnu. Køkkenet er lyst og pænt med gode opbevaringsløsninger og alt i hårde hvidevarer, mens badeværelset og toilettet er klassiske og nydelige. Ønsker I at sætte jeres eget præg, så er der dog også rig mulighed for det, og det er ikke svært at forestille, at en mindre modernisering vil føre huset helt op til dato. Her overtager I uden tvivl nøglerne til et dejligt hjem. Der er indlagt fibernet, så der er gode muligheder for at arbejde hjemmefra.

Området følger trop og er lige så skønt som ejendommen. I har allerede bidt mærke i de smukke, grønne omgivelser, der breder sig som den fine udsigt fra huset. Her er naturen i højsæde, og I er hverken langt fra de grønne arealer eller vandet, som sikrer jer et pragtfuldt friluftsliv både til lands og til vands. Er I en børnefamilien, så kan I glæde jer over, at her er skole og daginstitution inden for gåafstand, ligesom at her er gode legepladser og fritidsaktiviteter. I kan endvidere handle i den lokale Dagli’Brugs, og når større indkøb skal klares, så tager det bare et kvarter at cykle til Kalundborg.



Lærkebakken 20, 4400 Kalundborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
1200
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus