fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE VILLA MED SKØNNE UDEAREALER OG FREDELIG BELIGGENHED

Del bolig

For enden af en lukket vej med minimal trafik venter jeres fremtidige villa, der skriver adresse på Lærervej 8. Her bliver I præsenteret for en gedigen bolig i et plan, der fordeler sig over 102 velplacerede kvadratmeter. Hvis det lyder som noget for jer, så kom endelig med på en fremvisning - vi glæder os til at se jer!

Bag hoveddøren ligger den rummelige entré, der naturligt glider over i en fordelingsgang med rig skabsplads for enden. Gangen baner vejen til hjemmets tre værelser, og de har alle en rigtig fornuftig størrelse med god senge- og skabsplads. Dertil får I også glæde af et funktionelt bryggers med vaske- og tørrefaciliteter, mens badeværelset viser sig med kombineret bad og brus, toilet og udluftningsvindue, der sørger for et godt indeklima.

Hjemmets hjerterum må i sandhed siges at findes i det åbne opholdsmiljø bestående af køkken-alrum og stue i ét. Køkkenet er opført i hvide elementer med rig opbevarings- og arbejdsplads samt integreret hårde hvidevarer, og alt dette afrundes af en lækker bordplade. I kan med fordel samles rundt om spisebordet i alrummet, og efter et vellykket måltid kan I flyde ud i den skønne stue, mens brændeovnen varmer jer i de kolde måneder. Som prikken over i’et venter udestuen, der er perfekt til de skiftende årstider, alt mens I kan nyde udsigten over havegrunden.

Selve grunden udgør et samlet areal på 1.059 kvadratmeter, og udvendigt vil I nyde godt af et stort udhus samt en overdækket terrasse, der ligeledes kan fungere som et cykelskur. Derudover er terrassen helt fantastisk og sydvendt, hvorfor I får glæde af solens bedste timer, og videre fra terrassen nås haven, der indbyder til leg og aktiviteter.

Med jeres nye beliggenhed flytter I til Fynslund, hvor I kommer til at have alt inden for kort rækkevidde. Der er nemlig under 300 meter til Børnehaven Spiren samt 250 meter til Fynslund Skole og Børnehus samt Fynslundhallen. Desuden kan I køre til Jordrup på to minutter, hvor I finder Dagli’Brugsen, når der skal handles til ugens madplan.
Lærervej 8, 6064 Jordrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
102
Grund:
1059
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus