fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Lad øjet hvile i horisonten og skuldrene sænke sig. Dette er boligen til jer, der drømmer om et liv, hvor fred, lyse omgivelser og en smuk udsigt over det langstrakte, grønne landskab skaber ro og overskud i hverdagen.

Del bolig

I området i opland af Silkeborg er denne skønne ejendom beliggende lige i yderkanten af den skønneste plantage og et stenkast fra den fantastiske `skæve bane`som naturmæssigt bringer dig tilbage til istiden.

Her kan naturen dagligt nydes på tæt hold og ejendommen er idag indrettet med plads til Islandske heste.

Lad øjet hvile i horisonten og skuldrene sænke sig. Dette er boligen til jer, der drømmer om et liv, hvor fred, lyse omgivelser og en smuk udsigt over det langstrakte, grønne landskab skaber ro og overskud i hverdagen. Denne skønne landejendom kan nemlig nu blive jeres - vil I vide mere?

Adressen er Krogagervej 22, og ejendommen har prydet matriklen siden 1887; den er dog løbende istandsat og vedligeholdt med stor respekt for den originale charme, hvorfor hele ejendommen byder på den helt rigtige kombination af ‘nyt og gammelt‘. I møder først den store og mulighedsrige matrikel, som tæller intet mindre end 4 tønder land (6 Tønder land yderligere kan forpagtes) - I får altså god plads til alt lige fra leg og aktiviteter til afslapning med store græsarealer, solrige hyggekroge og store, gamle træer, der på hyggeligste vis skaber skygge. Samtidig venter en række udhuse med gode anvendelsesmuligheder; bl.a. en lade med 6 hestebokse samt løsdriftstald og et stort anneks med mulighed for mange hobbys. Boligens udbygninger og lade er idag indrettet til hestehold.

Boligen fordeler sig over 96 kvadratmeter ( der er yderligere 50 kvm. som kan udnyttes på 1 sal), og den skal uden tvivl opleves med egne øjne. Opholdsrummet lægger sig på tværs af ejendommen med vinduer og udsigt til begge sider, og herinde er der masser af plads til både sofa- og spiseafdeling; køkkenet ligger endda også i åben forbindelse, og det giver på flot vis kulør til hverdagens, mens det selvfølgelig også er utrolig funktionelt. Planløsningen byder ligeledes på et godt soveværelse, et walk-in-closet og et flot badeværelse, der er opført i moderne, rustikke materialer, hvilket går flot i tråd med resten af hjemmet.

Det hele toppes med en skøn beliggenhed, hvor I har naturen på helt tæt hold - og derfor kan I også se frem til et rigt dyreliv, der kigger forbi i ny og næ. De omkringliggende landsbyer huser alle hverdagens fornødenheder, og som prikken over i'et kommer I til at bo i pendlerafstand fra bl.a. både Silkeborg, Herning, Vejle og Aarhus.



Krogagervej 22, 7441 Bording
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
96
Grund:
19648
Værelser:
2
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1887
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus