fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Er I på jagt efter drømmeboligen, og stiller I høje krav til funktionalitet, tidløst design og ikke mindst til en beliggenhed, der skal danne familievenlige og trygge rammer de kommende mange år, så har vi netop boligen til jer her.

Del bolig

Vi kan nu med stor glæde byde jer indenfor på adressen Krekærlunds Allé 21 i Malling, hvor her venter jer dette moderne og helt særlige rækkehus, der er beliggende på en 209 kvm stor grund, og som derfor både byder på en dejlig for- og baghave samt en indkørsel med carport til familiens bil. Herudover venter jer ovenpå carporten en fantastisk tagterrasse på hele 36 kvm, hvor I kan indrette jer med loungemøbler, overdækket pavillon eller noget helt tredje.

Inden døre bliver I mødt af en indretning og en udformning, der på fineste vis matcher boligens ydre med rene, hvide linjer. Husets i alt 120 kvm udfolder sig på to plan. I stueetagen venter jer entré fra carporten, bryggers med tilhørende teknik rum og mulighed for vaskefaciliteter, rummeligt badeværelse med brus med alt i Hans Grohe armaturer, samt et skønt køkkenalrum med køkken fra HTH, i åben forbindelse med stuen og den dertilhørende udgang til fliseterrassen og den hyggelige have, der er godt afskærmet fra omkringliggende naboer. De resterende kvm udfolder sig på boligens 1. sal, hvor her venter jer en repos, endnu et rummeligt badeværelse samt hele tre gode værelser, der alle er med indbyggede skabe og god plads.

Med nøglerne til dette populære rækkehus får man et trygt familieområde, et imponerende godt naboskab i et nyere kvarter i Malling. få hundrede meter fra et stort supermarked, og hvor I indenfor en radius af knap to kilometer finder alt lige fra SFO, daginstitution, skole, letbaneforbindelse til Aarhus og Odder samt meget mere! Som en ekstra bonus er området særlig populært for børnefamilier, da her er meget begrænset trafik, rolige veje og ikke mindst skøn natur lige i baghaven - så I kan trygt lade børnene lege frit omkring. Også med egen bil er placeringen oplagt for pendlere, da der blot er 17 km og 6,8 km til hhv. Aarhus og Odder. Meget bedre bliver det vist ikke.




Krekærlunds Allé 21, 8340 Malling
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
120
Grund:
209
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2013
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus