fbpx
Plantegning Zoom

SKØN OG ENERGIVENLIG VILLA I GOD STAND MED DEJLIG STOR GRUND PÅ 10963 KVM I SMUKKE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til denne fine villa med tilhørende 1 ha jord, der udover sin fantastiske udsigt over danske marker ligger blot 3,1 km væk fra hyggelige Christiansfeld!
 
Villaen strækker sig over to etager med charmerende skråvægge på 1.salens værelser og smukke hvælvinger i stuen! Forbi entréen ledes vi ind i den første stue, hvor brændeovnen spreder hyggen gennem hvælvingen til spisestuen og til køkkenet. Det skaber en smuk samhørighed mellem de tre stue og køkkenet, som tildeler hjemmet en rummelig atmosfære. Den åbne spisestue har et vidunderligt lysindfald, som fordeler sig elegant i rummet hele vejen til sofaområdet, hvis grønne vægge står smukt frem. Stueetagen byder også på et rummeligt badeværelse med separat bruseniche, et bryggers og et fin værelse. Oven på møder vi de fine unikke værelser, der hver har sin stil og farve, som oplyses af de gode ovenlysvinduer. Her på 1.etage er der god plads til opbevaring og har en særlig charme der må opleves.
 
Ejendommen er oprindeligt fra 1898 og har et skønt vestvendt terrasseområde, der både byder på en overdækket terrasse, en stenterrasse og et skur. Her kan I med fordel tage aftensmaden med ud i solen. Derudover har ejendommen en tilhørende have med en fantastisk udsigt over grønne marker og med plads til leg i haven, hygge i krogene og til at afholde forskellige arrangementer. Ejendommen har desuden en garage.
 
Beliggende blandt smukke marker, mindesten og lige over for Den Gamle Grænsekro får I alt hvad I behøver lige uden for døren; ro, smukke omgivelser, lækker mad og blot en 10 minutters cykeltur til Christiansfelds hyggelige bymiljø. Siden 2015 har Christiansfeld været en del af UNESCOs Verdensarv og er kendt for sin ikoniske gulstenshuse. På de brostensbelagte gade kan I gå på opdagelse i historien, drikke kaffe på de hyggelige caféer, købe ind, blive lokket af butikker eller besøge de smukke byparker. Boligen er beliggende i en vinkestrækning, hvilket betyder at bussen mellem Kolding og Haderslev kan stoppe lige foran ejendommen, da der er mere end 600 meter mellem 2 stoppesteder.
 
Alt i alt en dejlig villa med smuk udsigt og god beliggenhed hvis I ønsker ro og mag med kort afstand til byen!
Koldingvej 54, 6070 Christiansfeld
Pris:
975.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
174
Grund:
10963
Værelser:
8
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1898
Ejerudgift pr. md.
1.864 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus