fbpx
Plantegning Zoom

FLOT OG VELHOLDT ETPLANSVILLA MED FANTASTISK UDSIGT OVER MARKERNE

Del bolig

Velkommen til Borup og Nørre Dalby, hvor I nu kan blive de heldige indehavere af denne indflytningsklare etplansvilla med luft-varmepumpe fra 2022. Villaen er placeret på en lukket villavej og I får fri udsigt til åbne marker, der omgiver landsbyen, og store panoramavinduer der inviterer naturen ind i boligen.

Villaen har en rigtig god planløsning, og I kan glæde jer til et 56 m2 stort opholdsmiljø, hvor stue, alrum og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden. Hverdagen kan således udfolde sig i et samlet leverum, der indbyder til hygge og samvær, og der er direkte udgang til en sydvestvendt terrasse. Lysindfaldet er virkelig behageligt med masser af naturligt lys, og som allerede nævnt giver de store vinduespartier en fri udsigt til markens fugle- og dyreliv. Køkkenet er moderne i sit udtryk og alle hårde hvidevarer er installeret, så arbejdsgangen bliver så komfortabel som muligt. I alt har boligen tre gode værelser med skabsplads, og dertil får I to badeværelser samt en entre og et bryggers med kombi vask og tørretumbler fra 2021. Overalt fremtræder boligen i virkelig flot og attraktiv stand, så I nemt kan flytte ind og etablere jer. Huset, der er fra 1972, gennemgik en større renovering i 2015 og i den forbindelse blev huset radon sikret, samt der blev lagt gulvvarme i hele huset. Størstedelen af vinduerne er i træ/alu, så der er ikke meget vedligeholdelse i dem.

Haven er lukket af ud mod vejen, men åbnet op ud til markerne med udsigt så langt øjet rækker. Terrassen, som er fra 2016, bliver et hit i sommermånederne, hvor I kan sidde længe ude og nyde de naturskønne omgivelser, og børnene får masser af plads til at lege på græsplænen. Ved huset er der opført en carport, så bilen kan holde i tørvejr, og hele ejendommen, med betontag fra 2009 viser et flot førstehåndsindtryk fra vejen.

Nørre Dalby er en hyggelig landsby, der er omgivet af flot natur, så I altid har mulighed for at gå eller løbe en tur i smukke omgivelser. Det tager omtrent syv minutter at køre ind til Borup, hvor I finder alt, hvad I får brug for af skoler, børnepasning og indkøb, og på den måde er alle fornødenheder også inden for rækkevidde. Endvidere har Borup en af Danmarks bedste privatskoler 0-9 klasse, som sikkert også vil kunne friste børnefamilier. Der er sti-system omkring bebyggelsen og det meste af ruten til skolerne. Bussen kører hver halve time mellem Borup og Køge. Beliggenheden er dertil god for pendlerne, som kan tilgå motorvejen efter seks minutter bag rattet. Skal man til Køge Nord station eller Køge centrum kan det gøres på ca 15 min.

Alt i alt en velplaceret og flot vedligeholdt etplansvilla, der vil blive et dejligt hjem for en ny familie. Kontakt os gerne for en fremvisning!


Klempegårdsvej 129, 4140 Borup
Pris:
3.745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
143
Grund:
780
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.735 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter