fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Midt i Bredsten venter jer byhusstemning og rig plads til at udfolde familielivet. I skal nemlig se på 195 boligkvadratmeter, som I så let som ingenting kan flytte livet ind i - og sætte jeres præg, som I ønsker det.

Boligen byder på et køkken med et bryggers ved siden af, en dejlig, vinklet og ikke mindst lysfyldt stue, fire soveværelser, et brusebadeværelse i stueplan og et gæstetoilet ovenpå. Og oppe som nede får I god plads at bevæge jer på. Det bliver allerede tydeligt, som I åbner hoveddøren. Der er sjæl og charme i huset, hvilket I ser lige fra de klassisk indbyggede skabe over badeværelsets fliser til det charmerende korkprægede gulv. Hertil kan I naturligvis fint forme hjemmet, som I ønsker det: I kan inkorporere jeres egen stil bl.a. med et nyt køkken, mere trægulv eller nye farver på væggene. Mulighederne er mange, og første skridt må først og fremmest være at mærke stemningen i huset.

Byhuset er opført i 1905, og det fremstår indbydende og gæstmildt fra gaden og tager imod jer med røde mursten og rødt tegltag. Omme bagved venter jer gårdstemning, lige som man kunne ønske sig det med hvidmalede vægge ind til rigtigt gode disponible rum, overdække og garage, og så flyder fliserne videre ud i græsplæne på den i alt 797 kvadratmeter store grund.

På Kirkegade 18 kommer I til at bo godt centralt lige over for den smukke kirke, og i samme ombæring giver beliggenheden jer så godt som det hele i gåafstand. Det være sig skole som institution, idrætsfaciliteter, Dagli’Brugsen og bageren til lørdag morgen. Hertil ligger I ikke langt fra et godt vejnet, der kan tage jer gennem flere satellitbyer for til sidst at ramme Vejle efter ikke meget mere end ti minutter, Billund et kvarter i den modsatte retning og Kolding 25 minutter mod syd. Sådan kan I let veksle mellem jeres kommende hjemmevante landsbyatmosfære og levende bystemning.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Kirkegade 18, 7182 Bredsten
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
195
Grund:
797
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1905/1988
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus