fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

HALVT DOBBELTHUS FRA 2005 - SKØN ANDEL CENTRALT I HORSENS

En hurtig cykeltur syd for Horsens hyggelige centrum finder I jeres nye hjem: en skøn andelsbolig, der ligger i de trygge rammer af et lille, lukket vænge. Her bor I med nem adgang til alt, hvad hverdagen kræver, for I har bageren lige om hjørnet, og der er ligeledes gåafstand til både skole, hal, indkøb, børnehus og meget andet.

I flytter ind i en fin bebyggelse bestående af halve dobbelthuse opført i 2005, og det er det skønne hus i nr. 30B, der nu kan blive jeres. Huset ligger dejligt ugeneret som et af de sidste på det lukkede vænge, og foruden huset bydes I også velkommen af både en oplagt morgenterrasse og et skur til alt det praktiske.

Indendøre venter jer en pæn og velholdt boligoplevelse, der folder sig ud med 100 kvadratmeter i ét plan. Huset vil begejstre alt fra singlen til parret og den lille børnefamilie, og det kan eksempelvis blive en dejlig base for de unge førstegangskøbere eller for seniorerne, der fraflytter en større villa og nu drømmer om færre kvadratmeter med mindre vedligeholdelse.

Turen tager sit udgangspunkt i entréen, som giver jer en smagsprøve på et hjem, der er indrettet i lyse materialer. Derudover vil I sætte pris på den veldisponerede planløsning, der forvandler de 100 kvadratmeter til både entré, bryggers, tre regulære værelser og et stort, åbent opholdsmiljø. Sidstnævnte er indrettet med køkken-alrum og stue i åben forbindelse, så der er skabt et leverum med fokus på hygge og familietid.

Køkkenet forlænges af en bardisk, der med et par barstole kan blive til det perfekte spot for morgenkaffen, og i stuen har I rigelig plads til at indrette jer med både en spiseafdeling og et indbydende sofahjørne. Som prikken over i’et kommer de mange brede vinduespartier, der inviterer på udsigt til sidste stop på rundturen: haven. Ligesom huset er også haven nem at holde, så I skal ikke bruge al tiden på havearbejde, men I kan i stedet læne jer tilbage på den vestvendte fliseterrasse, hvor markisen kan give jer skygge på solrige dage.

Velkommen hjem til Kildevej 30B.
Kildevej 30B, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
100
Grund:
3102
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2005
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus