fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! I et hyggeligt parcelhuskvarter i Brønderslev skal børnefamilien vende snuden mod Kattegatsvej 27, da beliggenheden på en lukket vej sørger for en rolig og tryg tilværelse.

Del bolig

Velbygget villa med stort muret udhus beliggende på lukket vej i attraktivt og børnevenligt villakvarter i Brønderslev Vestby med gode stisystemer - tæt på golfbanen, Hedegårdsskolen, REMA 1000 og idrætsanlæg. Let adgang til motorvejsnettet via omfartsvejen.

Villaen er opført i 1980 med et boligareal på 164 m² samt en integreret udestue på 13 m². Stor muret garage med isoleret værksted velegnet til "handymanden" på i alt 61 m².

Indendørs får I en familievenlig planløsning med tre gode børneværelser og et skønt forældreværelse med walk-in closet.

Kronen på værket er det store stilrene køkken med grebsfrie fronter, masser af skuffe- og skabsplads, alt i hårde hvidevarer samt en hyggelig spiseplads. Videre i den meget store stue er der plads til både spisebord, stor tv-stue samt hyggekroge i den store integrerede udestue.

På husets badeværelse får I dobbelte håndvaske, og de naturfarvede klinker giver en dejlig atmosfære i hele rummet. Gæstetoilettet fremstår som resten af hjemmet meget præsentabelt, og som en ekstra bonus kan I også glæde jer over et flot bryggers med integrerede vaskefaciliteter.

Udendørs kan grillaftenerne finde sted på den store sydvendte terrasse, hvor den arkitekttegnede have kan nydes med masser af plads til udfoldelse for alle aldre. Bagerst i haven findes et stort brænde- og redskabsskur flot gemt væk bag en hæk.

Vi glæder os til at fremvise denne indflytningsklare villa og området for jer! 

Kattegatsvej 27, 9700 Brønderslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
164
Grund:
1006
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus