fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Det er den perfekte lejlighed, der venter jer her på Kastrupvej 84, for vender I blikket mod første sal, møder I 52 kvadratmeter med original charme og en delevenlig planløsning - og i super god stand

Del bolig

Det er den perfekte lejlighed, der venter jer her på Kastrupvej 84, for vender I blikket mod første sal, møder I 52 kvadratmeter med original charme og en delevenlig planløsning - og er I to venner, der flytter sammen, skal I ikke kæmpe om altanen, for der er sørget for et uderum til hver! Lejligheden fuldendes nemlig af hele to solrige altaner med udsigt over henholdsvis gård og gade.

Der er ikke for mange trapper til hoveddøren, så I finder hurtigt vej til den fine entré, og her kan I som det første hænge overtøjet på plads i det indbyggede skab. Takket være den veldisponerede planløsning giver entréen jer adgang til samtlige rum: køkken, bad, soveværelse og stue. Badeværelset er tidløst indrettet med hvide fliser, et væghængt toilet og brus, og bevæger I jer videre ud i køkkenet, kan I glæde jer over alt fra den gode skabsplads til gaskomfuret og spisekrogen. I vil elske at have et sted at nyde morgenkaffen, og deles lejligheden mellem venner, bliver køkkenets spisekrog hurtigt et fælles samlingspunkt.

På jeres vej gennem lejligheden vil I lægge mærke til den pæne, velholdte stand, som er et gennemgående tema, og et ekstra plus er lejlighedens orientering, for vinduerne vender mod henholdsvis øst og vest, så hjemmet prydes af dagslys både morgen og aften, hvilket skaber en rar og luftig atmosfære. Derudover venter der endnu mere sollys udenfor på de to altaner, som forvandles til to ekstra opholdsrum, når sommervejret gør sit indtog.

Når I ikke nyder solen hjemme på altanen, kan I tage ud og udforske jeres nye nabolag, for det står klar med et væld af gode oplevelser. I bor side om side med grønne omgivelser i Filipsparken, og I har under 300 meter til de daglige indkøb, men derudover kan I også gå til både Amagerbrogades butiksliv, metroen og de flotte omgivelser ved Amager Strandpark. Med en adresse på Kastrupvej er I placeret midt mellem by og natur, så I kommer aldrig til at mangle noget.

Velkommen til jeres nye hjem!
Kastrupvej 84, 1., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
52
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus