fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

GOD 2’VER NÆR ALBERTSLUND CENTRUMS SKØNNE BYMILJØ

På en central beliggenhed i Albertslund finder du skøn og rummelig toværelses lejlighed perfekt til parret, singlen eller den nye børnefamilie, der ønsker et hjem med gode indretningsløsninger og nem adgang til alle dagens gøremål.

Boligen byder dig velkommen i den møblérbare fordelingsentré, der er praktisk indrettet med masser af skabsplads, og som kan lede dig videre til alle hjemmets rum. Starter du til venstre for entréen, finder du et køkken, der er holdt i et tidløst design, og som både rummer vaskefaciliteter, god opbevaringsplads samt et smart barbord, som venner og familie kan sidde ved med et glas vin, mens du står og kokkerer over komfuret. I kan dog også samle jer inde i den store stue, der både rummer plads til spise- og sofaafdeling, og hvor I fra begge steder kan nyde godt af det fantastiske lys, som de brede vinduespartier sørger for. Herefter rummer hjemmet et pænt værelse samt et fint badeværelse, som med en klat maling og en kærlig hånd kan komme til at stå spritnyt og lækkert.

Ejendommen er opført i 1970 og byder på et fint miljø omkring ejendommen med bl.a. kanaler og stier, som du kan nyde godt af, hvis du trænger til en lille gåtur. Du kan dog også stille dig på svalegangen ude foran lejligheden og nyde godt af udsigten over Albertslunds hustage, som du nemt sikrer dig her.

Du kan dog også bevæge dig ud i nærområdet, der byder på alt til både de praktiske og hygsomme gøremål, da adressen placerer dig meget centralt i Albertslunds fine byliv. Lige netop denne placering på Kanaltorvet 8 er dog lidt særlig, da der lige nedenfor bygningen befinder sig et fantastisk cafémiljø omkring caféen, Café Felix, hvor du kan sætte dig på træterrassen og nyde en dejlig frokost. Samtidig er det også lige her, at både fitnesscenter og supermarked ligger, hvilket betyder, at du ikke skal langt for at klare de praktiske gøremål. Trænger du dog til lidt mere livligt byliv, kan du bevæge dig få minutter på gå-ben op mod Albertslund Centrum, hvor flere gode butikker, spisesteder samt offentlig transport ved Albertslund St. ligger.

En god lejlighed med en central placering tæt på alt til dagligdagen – man kan næsten ikke takke nej, vel? Book en fremvisning allerede i dag!
Kanaltorvet 8, 1., 2620 Albertslund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Thordahl

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist kasper@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus