fbpx
Plantegning Zoom

Det er med glæde, at vi nu kan byde jer velkommen indenfor på Kalundborgvej 57, hvor her venter jer denne denne charmerende og samtidig yderst moderne villa, der byder på god udnyttelse af de 165 kvm samt en luksuriøs indretning.

Del bolig


Det er med glæde, at vi nu kan byde jer velkommen indenfor på Kalundborgvej 57, hvor her venter jer denne denne charmerende og samtidig yderst moderne villa. Huset byder på god udnyttelse af de 165 kvm samt en luksuriøs indretning grundet en gennemrenovering i 2019/2020 med fokus på kvalitetsbevidste tilvalg. Således er de fleste rør, radiatorer og hele maskinrummet skiftet i 2019/2020. Også beliggenheden er værd at tage med, da I her befinder jer centralt i Holbæk og kun få hundrede meter fra Holbæk Fjord i den sydvestlige del af Isefjorden.

Med nøglerne til denne adresse kan I se frem til en gedigen og velholdt villa, hvis opførelse går helt tilbage til 1890. Men grundet renoveringer og moderniseringer i løbet af 2019/2020 fremstår huset indflytningsparat med et eksklusivt og lækkert udtryk. Med til huset hører også den 804 kvm store grund, der er udnyttet til en stor, sydvendt flisebelagt terrasse i et gårdlignende miljø, mens de resterende kvm er græsplæne. På den måde får i en nem og let have, hvor ikke meget skal vedligeholdes. Her venter jer også både et anneks med gulvvarme, et udhus samt et stort skur til opbevaring.

Indendøre kan I se frem til en veludnyttet plantegning, der byder på en rummelig og lys entré med trappe til 1. salen samt en bagindgang fra terrassen, et stort værelse, et dejligt badeværelse med badekar samt et fantastisk og åbent køkkenalrum med lækkert HTH køkken og tilhørende stue med brændeovn samt kig over haven. I stueplan er der gulvvarme overalt dog ikke på kontoret. Ydermere venter der på 1. salen endnu en stue med en fantastisk udsigt over fjorden, et toilet samt et stort værelse. Her ville der være mulighed for at dele værelset i 2 lige store rum eller at inddrage stuen. Mulighederne for at præge indretningen er mange, men trods det får I her de perfekte rammer for jeres drømmehus med store, lyse rum og mange moderniseringer, der hæver indretningen og hele husets niveau. Huset er ligeledes blevet ekstra isoleret, så varmeudgiften er lav.

Villaen er beliggende centralt i Holbæk, og her er I tæt på det meste! I kort afstand fra ejendommen finder I både børnehave, skole, gymnasium, dagligvarebutikker samt offentlig transport fra Kalundborgvej. Her venter jer også en lækker strand samt et velbesøgt og attraktivt område omkring Holbæk Havn blot 1 km væk. Er I mere til grønne områder, kan I benytte Strandparken ved siden af eller Knudskoven lidt længere væk. Alt i alt er Holbæk en fantastisk by, hvor der hersker en helt unik og maritim stemning, der byder på en masse spændende oplevelser, et dejligt fællesskab, naturskønne sejlture samt et godt grundlag for at bygge en familievenlig og tryg hverdag op. Velkommen til!
Kalundborgvej 57, 4300 Holbæk
Pris:
3.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
165
Grund:
804
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1890/1975
Ejerudgift pr. md.
2.762 kr.
Michael Christensen - Brikk Ejendomsmægler

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist mc@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus