fbpx
Plantegning Zoom

Blot 8 min. udenfor Præstø finder du denne smukke ejendom med kig til marker og grønne træer, så langt som øjet rækker.

Del bolig


Denne skønne landejendom er ideel til dig, der ønsker at bo sammen med familie og venner, eller som ønsker at kombinere erhverv med beboelse, - oplagt til klinik og/eller Bed and Breakfast.
Du bydes på en flot ejendom med 4 længer, der er indrettet med detaljer, som er kendetegnende for landidyl, og her gives du alsidige muligheder for at anvende arealet på i alt 500 m2 kvadratmeter, lige som du ønsker det.
 
Ejendommens første afdeling på 155 m2 byder på et skønt køkken, en rummelig stue med brændeovn og et værelse, du kan anvende, som du ønsker.
Desuden finder du en indgang, en entré, et depot, et viktualierum og et stort badeværelse, der råder over noget så luksuriøst som et badekar.
I forlængelse af stuen er der tilmed en skøn, overdækket terrasse, hvor du kan nyde en hyggelig stund i samvær med familie og gæster.
 
Anden afdeling på 130 m2 består af 3 gode værelser, samt badeafdeling med 2 brusere og 2 toiletter.
I forlængelse heraf er der overdækket terrasse og adgang til stort fyrrum med værksted.
 
Den tredje afdeling på 120 m2 består af et køkken med åbent til stort spiseområde og en rummelig stue med brændeovn.
Derudover finder du gangarealer, en entré, et gæstetoilet og et flot badeværelse.
Denne afdeling byder desuden på en første sal, som indeholder en repos og et uudnyttet loftrum. Yderligere er der to rummelige værelser, hvor et af dem indeholder den skønneste alkove, som bidrager til den landlige charme.
 
Fjerde afdeling på 96 m2 består af et stort køkken, og i forlængelse af det, en spiseafdeling. Endvidere stor stue med kik til loftet, hvor der også er mulighed for at indrette en klinik, hvis behovet er til det.
Derudover finder du en entré, en gang, en toiletafdeling og et flot badeværelse.
På førstesalen er der en repos og et stort værelse med skøn udsigt til markerne og dyrelivet.
 
Landejendommen er oprindeligt opført i 1777, og de fire afdelinger vidner om et flot og velholdt hjem. Afdelingerne er indrettet i den mest charmerende stil, der byder på fritlagte bjælker i loftet, klassiske landkøkkener og idylliske bondehusvinduer.
Tilmed råder ejendommen over det skønneste udeareal med en grund på ca. 6000 m2, hvor du bl.a. finder en gårdsplads, der binder de fire afdelinger sammen, et stort, grønt udeareal, der er indrettet med en udendørs sauna tønde, hønsegård, drivhus på 24 m2, og masser af plads til at indrette, hvad end du ønsker.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Jungshovedvej 39A, 4720 Præstø
Pris:
3.345.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
424
Grund:
6033
Værelser:
8
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1777
Ejerudgift pr. md.
3.394 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus