fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SOLID FAMILIEVILLA MED EN STOR HAVE

Del bolig

Velkommen til denne dejlige villa, der indbydende fremstår med et detaljerigt hegn til forhaven og en imponerende facade. Hjemmet breder sig ud i tre plan og består af adskillige skønne rum og elementer.

Hjemmet, på 142 kvadratmeter, fordeler sig med en optimal planløsning med fire værelser, repos, badeværelse, toilet, entré, vaskerum, værksted, tre disponible rum, gang samt to stuer, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Hjemmet er gennemgående præget af fine trælofter, velholdte gulve samt lyse elementer. Her er altså et åbent hjem, som I kan indrette, som I ønsker. Stuerne byder jer, i den grad, på at skabe nogle hyggelige afslapningsområder, om det er sofasektioner eller en god spiseafdeling. Selve køkkenet er opført i moderne, men charmerende, elementer, og her har I, i den grad, plads omkring jer. Her bliver det, for alvor, slået fast, i hvor høj grad hjemmet tiltaler familielivet.

På førstesalen finder I alle værelserne, og I bliver dermed lovet nogle lyse rum, hvor I kan indrette jer med nogle behagelige soveværelser. Vender I opmærksomheden mod badeværelset, møder I både separat bruseniche og ovenlysvindue, så der er altså lovet et sundt indeklima. Også toilettet viser sig fra bedste side, og dette kan, grundet placeringen i stueetagen, med fordel indrettes som gæstetoilet. Det praktiske er at finde i kælderen, der, med plads til opbevaring og vaskerum, giver muligheder for at gemme hverdagselementerne lidt af vejen. I disse kælderrum finder I derudover plads til at huse adskillige hobbyer – alle behov kan altså efterkommes!

Vender I blikket mod haven, får I et dejligt, stort areal, hvor en overdækket terrasse bare venter på de stemningsfyldte grillaftener. Selve plænen inviterer til leg og sport, og så kan I vælge at anlægge flere bede, en nyttig køkkenhave eller eventuelt et bålsted – kun fantasien sætter grænser! Grunden giver jer derudover en flisebelagt indkørsel samt en muret garage, hvor der er god plads til parkering af både cykler og bil.

Beliggende i Padborg er I ikke mere end 700 meter fra både Padborg St., adskillige supermarkeder, daginstitution samt Padborg Skov. Sidstnævnte kan I lade jer føre til ad fine stier – her befinder I jer altså i et familievenligt område, hvor der er forudsætninger for at imødekomme både hverdagen og weekenderne. Og hvis Danmark ikke frister en weekend, er I kun en smuttur fra grænsen til naboerne i Tyskland, hvor endnu flere oplevelser venter.


Jernbanegade 48, 6330 Padborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
142
Grund:
1038
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1954
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter