fbpx

Åbent Hus

14:30-15:30 søndag 12 februar
Plantegning Zoom

RUMMELIG FAMILIEVILLA I IDEELLE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til rolige Skals og et hjem, der er helt perfekt til familielivet. Her bliver I budt på en solid murstensvilla med en dejlig stor have – og da hjemmet fordeler sig på to plan, får I ligeledes et skønt indre.

Villaen spreder sig ud på 187 kvadratmeter og disponerer over fem værelser, entré, bryggers, toilet, køkken, repos samt en stor stue, hvor familien, i den grad, kan samles. Dette opholdsrum kan I indrette med et stort spisebord, der også kan akkommodere gæster samt en sofaafdeling, hvor I kan slappe af. Fra dette rum har I et fint udsyn til haven, og så kan I nemt bevæge jer ud på terrassen.

Vender I opmærksomheden mod køkkenet, står dette skarpt i fine materialer – her bliver der i den grad skabt en behagelig atmosfære, og familien bliver således indbudt til hyggelige stunder med at kokkerere lækre måltider. Plads til det praktiske er selvfølgelig et must for familielivet, hvilket I har ideelle forhold til i bryggerset. Her er der indrettet med vaskefaciliteter, skabe og selvfølgelig toilettet, der står flot i tidløse materialer. Badeværelset på førstesalen er opført med samme fokus på materialer, der er lette at holde. Her er der desuden badekar, separat bruseniche og ovenlysvindue, så der bliver skabt et stort og rart rum.

Alle værelserne bevarer den rummelige fornemmelse fra resten af hjemmet, hvor I, uden problemer, kan udsmykke med senge, skriveborde, eller hvad I ellers kunne tænke jer – her er endda plads til fritidssyslerne! Grundet den gennemførte stil i hjemmet, og de generelt velholdte elementer, er dette hjem altså super indflytningsklart.

Som I træder ud på grunden, bemærker I de store arealer, I har at gøre godt med. Her får I en flisebelagt indkørsel og garage, så der er plads til både jeres bil samt eventuelle gæsters – og selvfølgelig også til at parkere cyklerne. Selve haven byder på både afslapning og leg, da I kan udsmykke terrassen med havemøbler og den kæmpe græsplæne med bålsted – her er allerede legestativ!

I Skals kan I glæde jer over indkøbsmulighederne, som, udover supermarked, dækker over et bageri og forskellige andre mindre butikker. Her er der også både skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og efterskole, så alle behov kan altså dækkes! Hvis I ønsker at komme på små udflugter, kan I gå ture langs markerne og Skals Å, og ellers tage på en større tur til Hjarbæk Fjord – her er der naturoplevelser, hvor end I vender blikket!


Jasminvej 3, 8832 Skals
Pris:
1.475.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
187
Grund:
1140
Værelser:
8
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
1.791 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter