fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! På en rolig villavej nær centrum af Næstved har vi nu æren af at udbyde dette hyggelige, rødstenede hus, der med sin gode værelsesdisponering egner sig særligt godt til singlen, parret og den lille børnefamilie.

Del bolig

På en rolig villavej nær centrum af Næstved har vi nu æren af at udbyde dette hyggelige, rødstenede hus, der med sin gode værelsesdisponering egner sig særligt godt til singlen, parret og den lille børnefamilie.

Her breder hjemmets kvadratmeter sig ud på en fordelingsentré, et badeværelse, to disponible rum, to værelser og en stue i en delvist åben forbindelse med køkkenet. Boligen råder desuden over en kælderetage, som indeholder et stort opbevaringsrum og et depotrum, med separat indgang fra gårdhaven. Jeres kommende bolig fremstår velholdt med mange fine løsninger, som vil bringe glæde og overskuelighed til hverdagen; I får blandt andet et fint køkken med plads til spisearrangement, således stuen blandt andet kan bruges til sofaarrangement og TV-krog. Det er også her I finder pejsen, der særligt i de kolde vinteraftener vil danne ramme om alskens hyggelige stunder. Badeværelset er ligeledes nævneværdigt og står rummeligt med lyse klinker på både vægge og gulve.

Huset er opført i 1958 med en facade, som er udgjort af røde mursten og hvidrammede vinduer og indgangspartier. Som de nye beboere kan I se frem til en aflukket garage, et skur med opbevaringsplads samt et stort grønt græsareal, som fremstår ugeneret med enkelte beplantninger. Fra vejen er der desuden en flisebelagt indkørsel, hvor fliserne fortsætter deres vej rundt om huset og danner et udeareal, der snildt kan anvendes som terrasse. I er desuden sikret en tilværelse med ro og privatliv, takket være de høje hække, der omringer grunden.

Området omkring boligen byder på ro og privatliv, samtidig med at I kommer til at have alskens butikker, institutioner og skoler inden for gåafstand til hjemmet. Huset ligger desuden tæt på et mindre industriområde, hvor I finder både dagligvarebutikker, bowlinghal og byggemarkeder. Og det skal herudover nævnes, at I har gode forbindelser til både motorvejsnettet samt Næstved Station, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme til og fra arbejde.


Irisvej 28, 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
79
Grund:
709
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1958
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus