fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Nu udbyder vi en dejlig lejlighed med altan, der er placeret i et rigtig godt område med nærhed til både indkøb, Nørrevangsskolen og daginstitutioner. Boligen er udstyret med et moderniseret køkken, ligesom I finder et rummeligt badeværelse med en separat bruseniche.

Køkkenet er holdt i et moderne design med masser af opbevaringsmuligheder, og de hårde hvidevarer inkluderer både en opvaskemaskine og en under et år gammel kombimaskine, som både kan vaske og tørre. Her kan I forberede hverdagens måltider i skønne omgivelser, og maden kan efterfølgende serveres i stuen, hvor der er plads til både sofahjørnet og en spiseafdeling. Et sæt franske døre åbner ind til et værelse, hvorfra I kan tilgå altanen, og dertil indeholder boligen endnu et værelse samt et walk-in. Badeværelset er ligeledes moderne i sit udtryk med en separat bruseniche og gulvvarme, og lejligheden består derudover af en entre.

På altanen kan I nyde den fine udsigt over kvarteret; her har I et dejligt uderum, hvor I kan slappe af en fredelig stund, når årstiden inviterer til det. Lejligheden ligger på anden sal i en ejendom fra 1968, og der er anlagt et behageligt nærmiljø med en græsplæne og lidt beplantning, mens det også er muligt at parkere bilen ved bygningen. Ejendommen præsenterer sig flot i røde mursten, og boligen har egen indgang fra en svalegang. Desuden er der ingen gæld til ejerforeningen i denne lejlighed, og bygningen bliver løbende vedligeholdt – for eksempel er der lige renoveret faldstammer. Med til ejendommen hører en kælder med elektronisk lås, så det kun er beboerne, der kan komme ind, og her finder i et depotrum samt en cykelkælder.

Med denne beliggenhed vil I være i gåafstand til daginstitutioner og Nørrevangsskolen, og de daglige indkøb kan gøres inden for få minutters kørsel. I vil bo tæt på Nordre Fælled, der er et dejligt, grønt område med bålplads, og Randers centrum er blot en mindre køretur væk, når I har brug for flere butikker og kulturelle tilbud. Dertil vil det være muligt at tilgå motorvejen inden for ti minutter, så beliggenheden også vil tiltale pendlerne.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at introducere jer til en dejlig lejlighed.


Infanterivej 26, 2., 8930 Randers NØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
80
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus