fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VELINDRETTET VILLA I NATURSKØNT OMRÅDE

Del bolig

Placeret mellem marker og grøn natur finder I dette indbydende hjem, som byder på rummelige værelser og et skønt udendørsareal. Hvis det lyder som noget for jer, er I kommet til det rette sted. Det er også muligt at benytte boligen som flexbolig.

Villaen råder over 146 kvadratmeter, hvor I kan folde jeres tilværelse ud. Stueplan byder på et køkken, der er indrettet i lyse nuancer, og som råder over en flot køkkenø, der er ideel til jeres kommende samtaler over madlavningen. Desuden er der forbindelse til et viktualierum, hvor I har plads til opbevaring af mad- og drikkevarer. I kan indrette en spisestue og en fjernsynsstue i hjemmets store leverum, som prydes af vinduespartier, der giver fri passage til solen. Yderligere råder stueplan over en entré, og I finder et bryggers, hvor der er vaskefaciliteter og opbevaringsplads. Desuden bydes I her på et flot badeværelse, der er indrettet med fine detaljer. Imens råder førstesalen over to rummelige værelser, hvor I kan indrette jer efter eget ønske. Desuden finder I her en rummelig repos og et flot badeværelse. Derudover byder ejendommen på en bygning på 35 kvm velisoleret og med luft til luftvarme, som nu er indrettet med motionsredskaber. Der er i hovedhuset installeret luft til vand - med gulvvarme i bad, gang, køkken i stueetagen og i badeværelset på 1. sal. Der er indlagt fibernet.

Boligen er opført i 1942, og her bydes I på en række af tiltalende muligheder. Hjemmet råder over en flot træterrasse, som kan indrettes med en udendørs spisekrog eller et loungeområde, hvor I kan nyde solens stråler. Tilmed bydes I på en skøn, grøn overskuelig have, som prydes af flot beplantning.  Hjemmet råder således over dejlige udendørsarealer, og I får en skøn udsigt til marker og natur.


Hvis I er vilde med åbne vidder og tilgang til naturen, er dette område ideelt til jer. Villaen er placeret midt i naturen, hvor I kan nyde de omkringliggende grønne arealer. Samtidig er der ni minutter i bil ind til Sakskøbing, hvor I finder adskillige butikker og spisesteder, og der er således rig mulighed for at deltage i lokalmiljøet. Her finder I også indkøbsmuligheder, da både Netto, Aldi og SuperBrugsen ligger her. Der er kun 4 km til motorvejstilkørsel.  Desuden er der institutioner til børnene, da både den nærmeste skole og børnehave ligger syv kilometer fra hjemmet.

Denne skønne villa på Idalundvej 19 er derfor ideel til familien, parret eller seniorerne, som ønsker et velindrettet indflytningsklart hjem, der er placeret i et naturskønt område. Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Idalundvej 19, 4990 Sakskøbing
Pris:
1.245.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
146
Grund:
598
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1942
Ejerudgift pr. md.
1.170 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter