fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

PRAGTFULD FRITIDSBOLIG / VILLA I FØRSTE RÆKKE TIL KATTEGAT - STRANDRET - UDEN BOPÆLSPLIGT!

Del bolig

EKSKLUSIV gennemført ejendom på 4300m2 stor grund i første række med en fantastisk udsigt til Kullen og Gillelejes fiskekuttere og krydstogtskibe. Her er tale om en ejendom, hvor selv du kan bestemme om det skal være helårsbeboelse eller sommerhus.

Allerede fra indgangspartiets loft til kip kan man fornemme lyset og se den fantastiske udsigt. ”WOW!” Fra sofaen kan man nyde en 180 graders panoramaudsigt - se solen stå op over Øresund eller nyd solnedgangen over Kattegat.

Huset rummer 225 m2 perfekt planløsning med loft til kip. Bibliotek, stue og køkkenalrum, som er husets hjerte, - alt med udsigt. Køkkenet er specialdesignet af designer Jacob Jensen. Masterafdelingen indeholder soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse med stor bruseniche, badekar, dobbeltvask med bademøbel af Jacob Jensen. To gode værelser, begge med hver deres lille stenbelagte terrasse. Endnu et badeværelse med møbeldesignet af Jacob Jensen. Bryggers og viktualierum med plads til alt det nødvendige.

Et lavt elforbrug og perfekt temperatur og indeklima opnås med opvarmning med DVI jordvarmeanlæg som forsyner hele husets gulvareal og et NILAN-luftgenvinding til brugsvand og udskiftning af luften 8 gange i døgnet.

Stor gårdsplads med plads til flere biler med 2 yderligere bygninger: Garage på 45 m2 indrettet med vandskyllende toilet og mange muligheder. Fra garagen er der direkte udsigt til Kattegat. Desuden et isoleret skur på 36 m2 med carport i forlængelse.

Den smukke parklignende have er med flere terrasser med udsigt til Kattegat. Privat trappe til stranden med privat hyggested til ophold, badning og kajakture. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje både inde og ude.

Topbeliggende på en af Gillelejes absolut bedste adresser i første række til vandet og i kort afstand til Gilleleje, byen med butikker, restaurant- og cafémiljø m.v. Sjældent udbudt liebhaveri i særklasse! Huset er ombygget i 2008, udført af Lind & Risør. Helårshus, men kan ændres til sommerhus.

Hulsøvej 18, 3250 Gilleleje
Pris:
16.998.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
225
Grund:
4300
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
15.435 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter