fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

STOR PRÆSENTABEL MURERMESTERVILLA

Del bolig

Denne solide og rummelige murermestervilla ligger synligt placeret i Seest - Kolding. Murermestervillaen fremstår gennemrenoveret under hensyntagen til den oprindelige byggestil fra 30'erne. Den henvender sig uden tvivl til den pladskrævende familie der prioriterer kort afstand til dagligvareindkøb, skole eller daginstitution.

Villaen rummer 256 etagekvadratmeter og indeholder i alt 7 værelser, spisestue og stue, et stort åbent køkkenmiljø og 3 dejlige badeværelser - et på hvert etageplan. I boligens stueplan findes et stort soveværelse, badeværelse, stue og køkken/alrum i forbindelse med spisestue med karnap. Første sal rummer 4 værelser, badeværelse og lofttrappe til stort loftrum. I kælderplanet findes et badeværelse, et praktisk værksted med anvendeligt tekøkken, et stort vaskerum/viktualierum, ligesom der er mulighed for udlejning af et dejligt lyst enkeltværelse med karnap og et værelse med gulvvarme. Skøn sydvest vendt have med orangeri og flere terrasser, omkranset af en tæt bøgehæk. Til villaen hører en dobbelt garage.

NB: Bemærk at der kan aftales fremvisning hvor der er mulighed for at se og opleve boligen på egen hånd med sælger.

Anvend gerne kontaktformular på nedenstående hjemmeside.

Se mange flere fotos og yderligere detaljer på hjemmesiden nedenfor:

www.peterbruunolsen.dk/ejendomssalg/


Holbergsvej 12, 6000 Kolding
Pris:
3.549.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
153
Grund:
814
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
2.387 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter