fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! På Højsgårdsvej 39 udbydes denne dejlige villa i landlige og rolige omgivelser. Her får I flere gode kvadratmeter fordelt på 2 plan, hvis god planløsning og brede udeareal egner sig til alt fra par og enlige eller den lille familie.

Del bolig

På Højsgårdsvej 39 udbydes denne dejlige villa i landlige og rolige omgivelser. Her får I flere gode kvadratmeter fordelt på 2 plan, hvis veldisponerede planløsning og brede udeareal egner sig til alt fra par og enlige i alle aldre til den lille børnefamilie.

I stueplan finder i de fælles opholdsrum, et velholdt køkken og et rummeligt badeværelse med badekar; og bevæger I jer op mod førstesalen vil I blive mødt af en værelsesafdeling, en stue og et gæstetoilet. Til slut kommer kælderetagen, der består af et disponibelt rum, som egner sig fantastisk til opbevaring, således hverdagen kan holdes fri fra rod og forstyrrelser. I får her et hjem, som fremstår indbydende og indflytningsklar med mange fine løsninger og detaljer, samtidig med at det inviterer til, at I som de kommende ejere istandsætter og ombygger helt efter egne ønsker og behov. På den måde sikrer I, at I udnytter boligens fulde potentiale. Det kan være alt fra en klat maling hist og her til den helt store omgang, hvor I blandt andet ændrer planløsningen eller etablerer nyt køkken og badeværelser. Her er det kun fantasien, der sætter grænser!

På en bakketop ligger villaen som er fra 1960 den fremstår charmerende i landbillede med sin gulmurede facade og en gavl i grønt træ. Grundarealet er på hele 2.758 kvadratmeter, der foruden hovedhuset indeholder en carport, en garage, flere skure samt et stort, skønt grønt areal med flere store træer hvor I kan blive selvforsynet med grøntsaget året rundt. Her får den havekyndige virkelig muligheden for at udfolde sig med alskens grønne projekter, hvor der er mulighed for både at etablere bede og drivhus til alskens typer af planter og blomster.

Nærområdet bærer præg af marker og skovdække, hvor der inviteres til ro og fordybelse på de lange gå- og køreture. Der er samtidig ikke langt til hverken Rønnede og Kongsted, hvor I finder både dagligvarebutikker, spisesteder, skole og institutioner. Og det skal til slut nævnes, at I ikke befinder jer langt fra motorvejsnettet, hvilket gør turen til og fra arbejde nem og bekvem. Der er også mulighed for at etablere en hjemme arbejsplads da der er indlagt fibernet.

Vi glæder os til at møde dig til en fremvisning.
Højgårdsvej 39, 4683 Rønnede
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
138
Grund:
2758
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus