fbpx
Plantegning Zoom

HØJTBELIGGENDE VILLA MED UDSIGT OVER SKANDERBORG SØ OG BY

Del bolig

En af Danmarks smukkeste byer må være Skanderborg, og hvis I er glade for den danske natur, bør I gøre jer selv den tjeneste og bosætte jer her på Højdedraget 3. Her bliver I præsenteret for en gedigen og gennemført villa, der tilbyder et samlet råderum over 218 etagemeter, hvoraf de 188 af førnævnte areal er boligkvadratmeter. Den 30 kvadratmeter store kælder indeholder et stort disponibelt rum til opbevaring eller diverse hobbyer. Trods husets størrelse, kan I se frem til et lavt varmeforbrug. Huset, der opvarmes via luft til vand varmepumpe, er velisoleret og med nyere vinduer og yderdøre. Herudover bidrager solpanelerne på tag og gavl til at nedbringe varmeudgiften yderligere.

Villaen breder sig over tre etager, og I kan tilgå hjemmet fra entréen, grovkøkkenet fra havesiden eller fra det funktionelle bryggers med rig opbevaringsplads, vaske-/tørrefaciliteter og viktualierum. I kan se frem til seks gode værelser, hvor lysindfaldet skaber liv i hvert rum. Derudover tilbydes to gode badeværelser, som er placeret på henholdsvis stueplan og 1. sal. Badeværelset i stueplan, er ligesom de øvrige kvadratmeter i stueplan, med gulvvarme. Herudover ses badeværelset i stueplan med japansk toilet, håndvask, bruseniche og badekar.

Køkkenet er charmerende og ses med flotte massive trægulve, der i øvrigt er gennemgående i stueplanets opholdsrum. I åben forbindelse med køkkenet ligger alrummet med rig spiseplads til hverdag og fest. Opholdsrum går I bestemt heller ikke ned på, da I får glæde af et enormt stuemiljø med fantastisk søudsigt. Gavlvinduet i stuen er med indbygget solfilter og udvendigt sørger en automatisk screen for beskyttelse mod solen, når den står lige på. Den ene del af stuen er med loft til kip og fritlagte bjælker. Fra stuen er der desuden udgang til den sydvendte fliseterrasse, der kan indrettes med havemøbler og grill, og også herfra kan udsigten til Skanderborg Sø nydes på bedste vis. I forbindelse med terrassen er der desuden en pavillon, der ligesom selve huset, ses med kobbertag. Her kan I sidde på de kølige dage, eller hvis regnen skulle kigge forbi. Terrassen glider naturligt over i en græsplæne, der inviterer på leg og aktiviteter.

Vi kan garantere jer for, at I bliver tryllebundet af denne udsigt, da det er en perfekt kulisse af grønne nuancer, der komplimenteres af søens blå farve. Ud over at være placeret højt med betagende udsigt til Skanderborg Sø, er Højdedraget også et rart og fredeligt sted at bo. Her kan I se frem til fredelige veje, lukkede stisystemer og store grønne friområder. Endelig kan I køre til Skanderborg Centrum på fem minutter, hvor I kan shoppe, handle eller spise, mens der er gode indkøbsmuligheder inden for behørig afstand. Desuden er der under fem minutter til daginstitutioner og gymnasium, således hverdagens gøremål tilgås nemt og bekvemt.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Højdedraget 3, 8660 Skanderborg
Pris:
9.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
188
Grund:
800
Værelser:
7
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
5.342 kr.

Sofie Sommer Kobberø

Ejendomsmægler, MDE Sofie@brikk.dk +45 61106337

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter