fbpx
Højdedraget 15, 2500 Valby
4.495.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
93
Grund
677
Værelser/rum
4
energimærke
F
bygget/ombygget
1928
Højdedraget 15, 2500 Valby
DEL:

SKAB DRØMMEHJEMMET PÅ EN ATTRAKTIV ADRESSE I VALBY

Sælger har fået udfærdiget et byggeprojekt på ejendommen hvor man kan tilføje yderligere ca. 100 m2 bolig, for derefter at opdele ejendommen i 2 ejerlejligheder. Dokumenterne kan bestilles på vores hjemmeside. 

Tag med til Højdedraget 15 i Valby, en sidegade til Valby Langgade, som sætter jer tæt på hverdagens fornødenheder og naturskønne omgivelser.

Her har I alt, hvad hjertet begærer lige ved hånden. Nærområdet byder sig med et bredt udvalg af handlemuligheder og flere spisesteder, så I nemt kan kokkerere på egen hånd eller lade andre forkæle smagsløgene. Børnefamilien kan glæde sig over, at der er kort afstand til uddannelsesinstitutioner, og nabolaget byder på masser af sports faciliteter og fritidsaktiviteter. I må heller ikke snyde jer selv for at nyde en slentre eller løbetur omkring Damhussøen. Alt dette har I inden for gå- eller kort cykelafstand, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så er der togforbindelser ved Ålholm Station, som ligger 600 meter fra hoveddøren og nemt tager jer omkring i byen.

Beliggenheden er helt i top – og det kan hjemmet også blive. Det eneste, der kræves, er en kærlig hånd og en stor renovering, så vil det opfylde alle jeres drømme.

Ejendommen er opført i 1928, og fordeler sig over 93 m2 beboelse med en tilhørende kælder på 55 m2. Kælderen er indrettet med vaskerum og flere disponible rum, der kan tjene et utal af formål. Imens udgør stueplan en dejlig stor stue, gæstetoilet og et køkken. Køkkenet og stuen ligger side om side med hinanden, hvilket giver en oplagt mulighed for at vælte væggen, for derved at skabe et åbent og indbydende køkken-alrum. På 1. salen er der to værelser og et disponibelt rum. Huset trænger til en istandsættelse og en gennemgående opdatering, men rammerne for et dejligt hjem er her – og hvad er bedre end at kunne skræddersy hjemmet præcis efter jeres behov?

Haven har stor baghave og masser af sol og trænger ligesom boligen til at I sætter jeres personlige præg. Anlæg terrasse, dyrk en frodig køkkenhave eller installer et legeanlæg til familiens yngste. Her er masser af plads.

Velkommen hjem!
Sagsnr. 192SK-001176
Kontantpris 4.495.000 kr.
Udbetaling 225.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 6.060 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
17.073 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
14.922 kr.
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!