fbpx
Hjortespringvej 41, 2730 Herlev
3.995.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
146
Grund
686
Værelser/rum
5
energimærke
E
bygget/ombygget
1953
Hjortespringvej 41, 2730 Herlev
DEL:

Drømmen om hus-med-have tilsat masser af idyl og flotte, funktionelle indretningsdetaljer kan sagtens gå i opfyldelse til en overskuelig økonomi, selvom Københavns Rådhusplads blot ligger 10 kilometer væk!

Turen går til Herlev, som er kendt som en hyggelig, men super levende og aktiv bydel i Storkøbenhavn med eget shopping- og kulturliv samt rigtig gode transportmuligheder – både via det offentlige med buslinjer og S-tog samt via motorvejen, som ligger dejlig tæt på, dog uden at være generende på nogen måde.

Fra villaejendommens attraktive hjørnebeliggenhed på adressen Hjortespringvej 41 har I bare fem minutter på cykel, før I rammer Herlev Station med S-tog, mens bus 5C går oppe fra Hovedvejen. Herlev Bymidte Butikscenter med et bredt udvalg af specialforretninger og indkøbsmuligheder ligger kun 800 meter fra jeres hoveddør, og det nyere BIG Shopping med store kæder som Elgiganten og Silvan samt den fantastiske biograf BIG Bio kan nås via cykel på små otte minutter. Ligeledes den populær Lindehøjskolen ikke langt fra ejendommen. Nemt og bekvemt.

Det hjem, der nu kan blive jeres, præsenterer sig som en smuk, klassisk og tidløs rødstensvilla i tre plan fordelt over 235 etagemeter. Som noget helt unikt står den flotte, tørre og høje kælder med sit eget separate indgangsparti, der leder ind til en stor gang, tre anvendelige disponible rum i flot stand samt et badeværelse med toilet og vaskesøjle – alt i alt en rigtig god afdeling med mange muligheder for at etablere teenagersektion, spillerum eller noget helt tredje.

På de to øvrige etager får man et godt indtryk af den flotte, velholdte og moderniserede stil, som er gennemgående og derved skaber sammenhæng over hele linjen. De glansfulde gulve træder flot frem og pryder stueetagens hyggelige lille kontor/gæsteværelse samt det store, åbne køkken-alrum i centrum af boligen, hvorfra der også er udgang til den sydvestvendte terrasse, der byder på solskin og glæde i hele sommerhalvåret!

Etagen fremviser til slut et super stilfuldt badeværelse med brus, inden entréen viser op til 1. salen via trapperne – her har I adgang til husets tredje badeværelse, også med brus, samt til tre store soveværelser og et depotrum. Det ene soveværelse er indrettet som et lækkert dobbeltværelse, hvilket gør det ideelt for de voksne, der drømmer om walk-in eller for børnene, der vil elske en sove- og en legezone i ét!

Et virkelig lækkert hjem, der skal og må opleves!Sagsnr. 192SK-190952
Kontantpris 3.995.000 kr.
Udbetaling 200.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.203 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
15.237 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
13.330 kr.
Badeværelser 2
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!