fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Hyggeligt og indbydende kolonihave i haveforeningen Kettehøj!

Del bolig

Kolonihavehussalget er eksploderet over de seneste år, og at have sit eget, idylliske frirum i Storkøbenhavn er det, alle vil have. Derfor er det os en udsøgt fornøjelse at byde velkommen til Hf. Kettehøj II, nr. 49 have nr. 59.

Vi befinder os i en rolig oase mellem Avedøre og Hvidovre. Bakkeskoven ligger lidt længere nede ad Avedøre Havnevej som et smukt tilflugtssted på sommerdage, og man skal bare lige om hjørnet for at nå flere indkøbsmuligheder og alle de andre ting, der er så velkendte fra hverdagen.

Have nr. 59 ligger roligt hen med haven vendt direkte mod vest, så man altid kan finde en solskinsplet på græsset. Når hyggen skal intensiveres, gemmer et terrasseområde sig på husets sydside, hvor der både er læ og fuldkommen privatliv. For nogen er netop haven det vigtigste for livet i et kolonihavehus, og denne er som et blankt kanvas, der frit kan anlægges med både højbede, duftende blomster og en sprudlende farvepalette - måske et drivhus, så hjemmedyrkede afgrøder kan peppe selv de mest kedelige salater op med masser af velsmag.

Indenfor venter selve huset, der tager sig ud som et klassisk hus fra 1981 beklædt med gråmalet træ. Indvendigt er der 56 m2 at gøre godt med, som faktisk er i den gode ende, når vi snakker københavnske haveforeningshuse, og planløsningen er udstyret med et dejligt, åbent stuemiljø i åben forbindelse med køkken foruden soveværelse og badeværelse. Samtidig er der masser af muligheder for at etablere flere værelser eller forme rumfordelingen, som man vil, for her er masser af vinduer til stort set alle sider.

Der er også et isoleret skur, som nemt kan benyttes til overnattende gæster.

De fine plankegulve giver et dejligt spil til den lyse indretning, der helt gennemgående er både tidløs og moderne. Hvide fronter på køkkenskabene toppes af sorte bordplader for maksimal kontrast, og på samme nordiske facon er badeværelset indrettet med sandfarvede fliser samt vaskesøjle, separat brus og et topmoderne vaskemøbel. I stuen venter en særlig showstopper, for synlige bjælker er med til at give rummet en naturlig opdeling, mens dobbelte terrassedøre forlænger rummet ud mod åben himmel. Sidst men ikke mindst indeholder huset også et rigtig godt værelse med vinduer mod haven, så man helt fra morgenstunden bliver gjort opmærksom på, hvor dejligt det er at have sit eget grønne paradis.


Hf. Kettehøj 49, 2650 Hvidovre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
51
Grund:
450
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

André Bøgelund

Ejendomsmægler ab@brikk.dk +45 53539898

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus