fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Ønsker du at bo helårligt i en haveforening? så skal du tage forbi Hf. Engang 93!

Del bolig

I dag skal vi se nærmere på Hf. Engvang 93 - et godt bud på haveforeningshuset, hvor her er store, åbne rum, tre regulære værelser og selvfølgelig en have med masser af plads til ægte livsnyderi. At bo i en haveforening betyder, at I helt automatisk bliver tæt med jeres naboer og kommer til at bo som om hverdag og ferie er smeltet sammen - både legeplads og fælleshuset er også værd at nævne.  

På matriklen venter et sortmalet træhus med hvide rammer omkring vinduer og døre, og det er næsten som om, at I bliver budt velkommen af et sommerhus. Hvis I svarer familieliv og udendørshygge, så rammer huset her plet med sine store opholdsarealer inde og ude, mens den magelige, moderne indretning sætter bekvemmeligheden i fokus.

I bliver taget imod af et sydvendt haveareal med espalier som afskærmning fra stien, så den giver jer en smuk og frodig udsigt og agerer som en skillevæg for generne, så snart det er vokset til. I kan trille direkte ind under carportens halvtag og herfra betræde jeres nye matrikel, som både indeholder masser af solrige pletter, skyggefulde kroge og frie som overdækkede terrassearealer. Selve haven er i øvrigt utroligt nem at passe med et par højbede og roser langs facaden, men hvis I har grønne fingre, kan I sagtens få en blomsterhave til at gro. 

Indvendigt har I 101 kvadratmeter at gøre godt med, som fordeler sig over et samlet stuemiljø med køkken, tre gode værelser, hvoraf den ene har hems, samt et godt badeværelse. Stilen er moderne og nordisk med pæne trægulve og masser af hvide flader, mens der er gjort meget for at skabe et gennemgående flow, som sammenbinder hverdagens funktioner. Således har I et nyere køkken med grebsløse fronter og alt i hårde hvidevarer som jeres madlavningsalter, og mens ungerne sidder foran brændeovnen og løser dagens lektieopgaver, gør sofaen sig klar til at modtage familien.

Og så er der jo tre gode værelser - perfekt til familien. Slutteligt venter et flot badeværelse med vaskefaciliteter, separat brus og væghængt toilet som den perfekte sløjfe på den charmerende indretning.

Hf. Engvang placerer sig som en af Kongelundens første haveforeninger, og Røde Mellemvej, Vejlands Allé, Kongelundsvej og Sundby St. ligger alle lige i nærheden. Her kommer I til at bo på det centrale Amager, der mod vest byder på hele Naturpark Amagers grønne arealer med Fælleden som en uspoleret perle, hvor ungerne kan lære om flora og fauna på ugentlige skovture. Området byder naturligvis på flere skoler og daginstitutioner, ligesom der er kort afstand til indkøb og ikke mindst Amagerbrogades brede udvalg af forretninger.

Velkommen!

Hf. Engvang 93, 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
101
Grund:
35506
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus