fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Denne villa vil uden tvivl opfylde jeres boligdrømme – den her nemlig en helt særlig charme over sig, fremstår komplet indflytningsklar og er placeret på en af Præstøs skønneste adresser med den smukkeste udsigt til fjorden.

Del bolig

Charmerende, spændende og gennemrenoveret villa beliggende i 2. række på super attraktive Hestehavevej i købstaden Præstø - med panoramaudsigt over Præstø Fjord og samtidig medejer af egen bade-/bådebro, så du hurtigt kan tage en frisk dukkert eller komme til søs i din båd.

Villaen, der er opført i 1947 præsenterer sig med et helt særligt lys og udsyn i alle rum. Den er opført i et klassisk arkitektonisk udtryk med paralleller til den gedigne murmestervilla.

I begyndelsen af 2021 er huset gennemrenoveret med alt fra elinstallationer, isolering, lofter, vægge, badeværelse og køkken.

Villaen råder samlet set over 159 kvm under samme tag - heraf udgør 102 kvm bolig.

Stueetagen præsenterer sig først og fremmest med en hall-lignende entré, og i boligens sydøstlige del venter det stilrene køkken samt den ene af 2 stuer. Køkkenet formår på fineste vis at give lidt kulør til hverdagen uden at gå på kompromis med det elegante look. Via den sprossede glasdør kommer du ind i den hyggelige og lyse stue med udgang til haven. I modsat ende er endnu en meget lys stue/værelse med udsigt til fjorden. Herudover et særdeles velfungerende og rummeligt flisebadeværelse.

På 1. salen venter endnu en hyggelig stue med rustikke loftsbjælker, et sublimt lys og den smukke udsigt, som selvfølgelig også kan nydes på den glasindrammede altan, der lægger sig i forlængelse mod vest. Forestil jer lige hvordan I på daglig basis kommer til at kunne nyde synet af såvel dyreliv som bådeliv på vandet, samt solnedgangen bag fjorden.

1.salen rummer også et skønt soveværelse med højt til loftet og fritlagte bjælker, samt et toilet.

Grunden udgør 709 solrige kvadratmeter, der på hyggeligste vis giver plads til aktiviteter såvel som afslapning. Den er anlagt med stort græsareal, skønne hyggekroge, bl.a. med overdækket terrasse og fin, gammel beplantning. Den tætte hæk sørger desuden for privatliv på hyggeligste vis.

Kælderen er på 57 kvm og ligger kun halvt i jorden med nyere vinduer hele vejen rundt, så den også er lys og med god loftshøjde. Indeholder nedgangsrum og udvendig adgang, mindre depotrum, stort bryggers/fyrrum, gasfyr, helt ny vaskemaskine+tørretumbler og skabe, samt 2 gode og store kælderrum - alle med klinkegulv. I 2013 blev der indstalleret Drymat Systems for 75.000 kr. så alt i alt en meget tør og super brugbar kælder.

Matriklen indeholder også oprindelig garage på 20 kvm ændret til værksted/udhus i 2002. Garage fra 2002 på 34 kvm, alu el-foldeport og bagerst den hyggelige overdækkede terrasse på 12 kvm.

Med denne placering har I hjemme i et af Præstøs mest attraktive kvarterer, der er omkranset af naturskønne vidder. Ja, faktisk er der kun få skridt via det grønne stisystem ned til fjorden. Kort afstand til Jacobshavn og Næbskoven med aktiviteter for hele familien. Derudover præsenterer købstaden Præstø sig med et charmerende handelsstrøg, masser af detailbutikker, skoler, bibliotek, institutioner, kultur og busterminal.

Hestehavevej 74, 4720 Præstø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
102
Grund:
709
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1947
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler, MDE ag@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus