fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Velkommen til den hyggelige landsby Hesselballe, hvor I kommer til at bo på en rolig vej med grønne landskaber om hjørnet og masser af ro og luft omkring jer. Beliggenheden er som skræddersyet til familier, par eller ældre, og selve boligen er spændende og fyldt med muligheder. Her har I nemlig chancen for at skabe lige præcis det hjem, I går og drømmer om.

Den solgule ejendom med dejlig beplantning fortil byder jer indenfor via. terrassen og her kan I med fordel lade fantasien arbejde for jer.

Villaen fremstår tryg og hyggelig, men trænger til en kærlig hånd og opdatering, således den fremstår moderne og i tråd med de ønsker og behov, I måtte have. Så drømmer I om et helt særligt køkken eller endelig at kunne skabe det badeværelse, I længe har haft i tankerne, er der masser af muligheder her, for I kan med rette sætte jeres eget præg på boligen.

Villaen byder på to fine etager, der i stueplan rummer et behageligt leverum, der forener køkken, spisestue og opholdsstue i ét samt en entré og et stort badeværelse med vaskefaciliteter og masser af potentiale. Tager I trappetrinene ovenpå bliver I mødt af et stort værelse med et fint lysindfald og skabsplads.

Fra stueetagen har I desuden udgang til villaens terrasse, der giver jer en solrig oase, indretter I den med bløde havemøbler, blomstrende krukker og en parasol. Også her er potentialet stort, ja, denne bolig giver jer muligheder hele vejen rundt.

Huset er beliggende i et smukt område. Det er beliggende 2 km fra Hjortshøj, hvor i finder den lokale skole, daginstitutioner og en Dagli’Brugsen. Dertil får I et væld af betagende natur landskaber, som I let kan tage på opdagelse i, for boligen ligger nær vidtstrakte marker og skovområder, og så er I blot en frisk cykeltur fra kysten. Får I lyst til det dejligste by- og kulturliv har I omtrent 13 kilometer til Aarhus, der giver jer alt hvad I ønsker og lidt til. Desuden er det let at komme til og fra Aarhus og omegn, med de mange muligheder af offentlig trafik.

Alt i alt en fredfyldt og familievenlig placering, hvor Aarhus’ blomstrende bymiljø kan nås indenfor omtrent 20 km, og selve boligen giver jer rig mulighed for at skabe jeres kommende drømmehjem. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Hesselballevej 59, 8530 Hjortshøj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
77
Grund:
138
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1870
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus