fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

CENTRAL ANDELSLEJLIGHED MED HYGGELIG ALTAN

Der er gode nyheder til alle jer, der leder efter en toværelses lejlighed med en bynær beliggenhed, for lige nu udbydes 65 pæne kvadratmeter her i stueetagen på Herman Stillings Vej 6, hvor I bor med kort gåafstand til bylivet i centrum af Randers. Det kan være alt fra singlen til parret eller de unge studerende, der falder for den lyse, velholdte bolig, og en hyggelig altan sætter prikken over i’et.

Andelslejligheden ligger i en klassisk rødstensejendom fra 1940, og den placerer sig som sagt i stueetagen, så I slipper for trapperne, når I sætter kurs mod hoveddøren. Herfra træder I indenfor til en nydelig boligoplevelse, for lejligheden bærer præg af løbende vedligeholdelse, og den fremstår således pæn og indbydende.

En toværelses lejlighed på 65 kvadratmeter giver jer en rummelig bolig med en lys og luftig atmosfære. Det mærker I eksempelvis i stuen, hvor der er rigelig plads til jeres personlige indretningsidéer, og det dejlige opholdsrum fuldendes desuden af både stuk og roset, hvilket tilfører rummet en god portion charme.

Det er en veldisponeret planløsning, der fordeler pladsen, så entréen giver adgang til samtlige rum: stue, køkken, bad og soveværelse. I får et flisebadeværelse med brus, og dertil kommer køkkenet og soveværelset, der begge vender ud mod de rolige omgivelser i den fælles gård. Et bredt vindue på soveværelset vil fylde rummet med dagens første dagslys, og i køkkenet kan I træde direkte ud til solen på jeres skønne altan. I får et hyggeligt uderum, der ligger trygt og godt i hjørnet, og her kan I nyde morgenkaffen med fri udsigt over livet i gården.

Alt det placerer sig på en helt central Randers-adresse med 200 meter til nærmeste indkøbsmulighed og endnu kortere vej til de grønne omgivelser i Tøjhushaven. Derudover vil Udbyhøjvej lede jer direkte den korte vej til centrum, hvor I finder en symfoni af butikker, caféer og alt, hvad I kan ønske jer.

Velkommen hjem!
Hermann Stillings Vej 6, st.., 8930 Randers NØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
65
Grund:
2510
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1940
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus