fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Vi er glade for at kunne udbyde denne helt fantastiske renoveret lejlighed, der er beliggende i en af Randers’ mange hyggelige hjørner. Her får du en cool og moderne bolig, der er lige til at flytte ind i, og som byder på kant og personligh

Del bolig

IDEEL LEJLIGHED MED KANT, KARISMA OG ALTAN I GODT KVARTER

Vi er glade for at kunne udbyde denne helt fantastiske renoveret lejlighed, der er beliggende i en af Randers’ mange hyggelige hjørner. Her får du en cool og moderne bolig, der er lige til at flytte ind i, og som byder på kant og personlighed med spændende detaljer og en fin altan.

Lejligheden er gennemgående i pæn stand, moderniseret og med iøjefaldende elementer. Boligen rummer velindrettede kvadratmeter, der flotter sig over en praktisk entré, et stort og flot soveværelse med skabsopbevaring samt både flot toiletrum og et seperat badeværelse. Disse er indrettet med trendy elementer, en skøn og rummelig bruseniche, flotte fliser og rå mursten, der giver boligen masser af veludført karisma.

Køkkenet er ligeledes holdt råt og moderne med masser af opbevaringsplads, alle hårde hvidevarer er integreret og en lys udgang til hjemmets altan, hvor dagens tilberedte måltid med fordel kan nydes.

Også i stuen kan der indrettes et hyggeligt spisebordsområde samt et blødt møblement med god mulighed for komfort og afslapning. Udsigten herfra er bladgrøn og betagende, for boligen ligger på en rolig sidevej med et frodigt græsareal som genbo.

Og grønne arealer får du flere af, for bare 60 meter fra hjemmet har du Tøjhushaven, der er et godt sted at gå søndagstur eller nyde frokosten på et medbragt tæppe. Dit nærmeste supermarked bliver Rema 1000, for hertil har du blot 180 meter og så er der let adgang til hverdagens velassorterede fornødenheder.

Trænger du til rigt by- og kulturliv kræver det blot en gåtur på omtrent en kilometer, og så er du I Randers C, der byder på alt fra museum, biograf, spisesteder, forretninger en masse og ikke mindst et havneområde. Der er altså lidt for enhver smag, her mangler du ikke noget! Velkommen hjem.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Hermann Stillings Vej 2, st.. th., 8930 Randers NØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
66
Grund:
2510
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1940/2020
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus