fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Attraktiv andelsbolig med stor altan på god adresse!

Del bolig

Er det jer, der bare gerne vil så tæt som muligt på det meste, og leder I efter en velholdt base med altan? Hvis ja, så skal I med os til hjemmet ved Nyhavn!

Den velholdte og charmerende lejlighed byder på gode kvadratmeter og skønne rum, som gør hjemmet egnet til både parret, den lille familie, seniorerne og singlen, der bare holder af den ekstra plads. Fordelingsentréen giver jer adgang til alle lejlighedens rum, og de to væresler ligger diagonalt i boligen, hvilket desuden gør den delevenlig. Begge værelser har en rigtig god størrelse, hvor I fra det ene har direkte udgang til den skønne altan. Stuen er et dejligt værested, og de to vinduer lyser rummet flot op, mens stuk og rosette giver rummet stil og herskabelighed. Hjemmets køkken er lyst og vedligeholdt, og her kommer I hverken til at mangle opbevaringsplads eller hårde hvidevarer, for her er både indbygget skab, opvaskemaskine og vaskemaskine. Badeværelset har en attraktiv størrelse og byder på separat bruseniche med vindue til udluftning.

Ejendommen har historiske år på bagen, og selvom opførelsesåret hedder 1889, så er bebyggelsen stadig en fryd for øjet ude fra gaden, hvor der er mulighed for parkering. Fra stuen og det ene værelse har I kig til kanalmiljøet, og fra den møblerbare altan har I udsigt over det hyggelige, grønne fællesareal.

Der er mange suveræne beliggenheder i hovedstaden, men her kan man tale om at ligge lige i smørhullet. Fra det fine hjem har I nemlig under 200 meter til Nyhavn, hvor den helt særlige stemning kan nydes når som helst. I er naturligvis omringet af spisesteder, barer og supermarkeder, og så vrimler det med kulturelle tilbud i området. I befinder jer i gå- og cykelafstand til alle nødvendigheder og til alle fornøjelser, og fremragende væresteder som Broens Gadekøkken venter blot på at blive udforsket. På de varme sommerdage kan I benytte de mange badesteder, og Indre By byder på et enormt handels- og shoppingliv, mens Kongens Have indbyder til afslapning i grønne omgivelser.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Herluf Trolles Gade 16, 2., 1052 København K
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
85
Grund:
563
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1889
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus