fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Velkommen til Hedehusene og denne lejlighed, der ligger enormt praktisk placeret på en rolig adresse tæt på station og byliv. Med to regulære værelser, en stor stue og udgang til terrasse er tonen slået an for det unge par, bofællerne eller seniorparret, der har solgt den store villa og drømmer om en overskuelig bolig, men uden at gå på kompromis med plads.

Selvom lejligheden befinder sig i stueplan, er den ganske ugeneret. Det skyldes, at den ligger på en lille, utrafikeret og blind stikvej, hvor folk kun kommer forbi, hvis de har et ærinde i bygningen. Samtidig betyder placeringen i stueplan, at der er en stor terrasse i boligens fulde bredde foran lejligheden. Terrassen vender i øvrigt mod vest og er dermed perfekt til sommerens grillarrangementer og hyggelige søndage i solskinnet.

Indenfor venter planløsningen med en rigtig god rumfordeling fordelt over entré, badeværelse, køkken, stue og to fine værelser. Lejlighedens stand er sådan set fin nok, men der er stadig plads til, at man kan sætte sit eget præg, hvis man er tilhænger af pangfarver eller bare har en drøm om et splinternyt køkken. De praktiske elementer er nemlig funktionelle, men af ældre dato, og derfor er det nærliggende netop at modernisere i køkken eller bad for virkelig at få sin egen personlighed frem og gøre lejligheden til sin egen. Det er værd at bemærke, at rummene har en god størrelse, hvor eksempelvis køkkenet kan indrettes med spiseafsnit, og stuen nemt rummer både sofagruppe og langbord, mens de to værelser også sagtens kan indeholde både seng og skab.

Boligblokken på Hedetoften er en solid og klassisk én af slagsen, opført med murstensfacader og store, grønne fællesarealer. Der er et par minutters gang til en tankstation og kun lidt længere til selve Hedehusenes bymidte, hvor der er indkøbsmuligheder, lokale butikker og togstation. For dem, der har børn eller planer om samme, er der 700 meter til skole, grønne områder nær ved og masser af idrætstilbud, og der er samtidig kun et kvarters kørsel til Roskilde og en halv time til København.

Hedetoften 45, st.., 2640 Hedehusene
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
74
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus