fbpx
Plantegning Zoom

VELINDRETTET ETPLANSVILLA MED FRODIG HAVE

Del bolig

En velindrettet etplansvilla, en skøn have fuld af sol og en attraktiv adresse i Herlevs populære villakvarter, Lindehøjkvarteret. Det er den gode boligpakke, der venter jer her på Havlykkevej 10. I bydes velkommen af en klassisk 60’er-villa, som er opført på en 724 kvadratmeter stor grund, der også giver plads til en flisebelagt indkørsel, en carport og den frodige have, som står i fuldt flor med alt fra blomsterbede til flotte buske og frugttræer. Derudover er haven anlagt med en sydvestvendt fliseterrasse, der inviterer på utallige soltimer. Her er et Viessman gasfyr der er 3 år gammelt samt nyere vinduer og døre i mahogny.

Indendøre råder boligen over 119 kvadratmeter med en veldisponeret planløsning. Huset er indrettet med to indgangspartier, der tæller en entré og et bryggers til alt det praktiske: vaskefaciliteter, opbevaring osv. I forbindelse med entréen finder I både et gæstetoilet og det ene af husets tre værelser. Takket være den gode planløsning er værelserne samlet i én separat afdeling, hvor de ligger side om side med badeværelset, som er indrettet med badekar. Det ene værelse har desuden adgang til et oplagt walk-in-closet.

Husets modsatte ende folder sig ud med hjemmets naturlige opholdsrum, nemlig køkkenet, en tilstødende spisestue og en rummelig dagligstue. Overalt kan I fornemme boligens potentiale, for der er rig mulighed for, at I med maling og moderne opdateringer kan sætte jeres eget præg på rummene, ligesom I kan skræddersy planløsningen. I kan eksempelvis åbne op mellem stue og køkken, så I får et leverum til det moderne familieliv. I stuerne vil I desuden nyde effekten af det dejlige lysindfald, der strømmer ind gennem syd- og vestvendte vinduer.

Alt det ligger godt placeret i det trygge villakvarter, hvor I kommer til at bo med nem adgang til alt, hvad hverdagen kræver. Der er kort gåafstand til bl.a. skole, hal, fritidsaktiviteter og pasningstilbud, og I har heller ikke langt til hverken Herlev Bymidte eller de mange butikker i BIG Shopping Center. Derudover kan pendleren på kun ti minutter cykle til S-toget ved Herlev Station.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Havlykkevej 10, 2730 Herlev
Pris:
4.498.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
119
Grund:
724
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
4.018 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter