fbpx
Havemarken 35, 8700 Horsens
3.999.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
182
Grund
887
Værelser/rum
5
energimærke
A2015
bygget/ombygget
2019
Havemarken 35, 8700 Horsens
DEL:
Drømmer I om et nybygget hjem, hvor I ikke skal røre en finger? Så har vi alletiders tilbud til Jer! Villaen på Havemarken 35 længes nemlig efter at byde en ny familie velkommen, og her er der bestemt ikke sparet på kvalitetsmaterialerne. I kommer endda til at bo i den rolige by Lund nær Horsens. Hvad mere kan man ønske sig?

Der er virkelig smæk for skillingen, når det kommer til villaens herlige udearealer. Det samlede grundareal sniger sig nemlig op på 887 kvadratmeter, og her er både have, skur, en kæmpestor garage, et hobbyrum og en solrig terrasse, der snor sig omkring hele boligen.

Villaen er opført i 2019 og rummer 182 kvadratmeter bolig og ikke mindre end 77 m2 garage, hvoraf de 20 m2 er indrettet til udhus/træningsrum. Her har du altså 259 m2 i alt. Det betyder selvfølgelig, at hjemmet er vedligeholdelsesfrit fra top til tå – til stor glæde for jer med ti tommelfingre, som ikke orker selv at istandsætte. Her er der i den grad kræset om hver en detalje, og det sort-hvide udtryk pryder alle rum som en eksklusiv, rød tråd.

Køkkenet er placeret centralt i alrummet og flotter sig med opvaskemaskine, køkkenø og lækkert, tidløst design. Her i alrummet passer jeres spisebord perfekt ind, mens stuen inde ved siden af kalder på alle de bløde møbler. Endelig skal vi runde bryggerset med vaskemaskine og tørretumbler som du har direkte adgang til fra garagen, de to skønne badeværelser og de fire værelser, der er som skræddersyet til familien på to eller tre børn.

Det er ikke kun vores svenske naboer, der kan prale af en hyggelig by ved navn Lund. Østjylland har nemlig sin helt egen af slagsen, som der måske ikke er lige så mange, der kender til – men det er altså en stor fejltagelse, for byens fredelige atmosfære passer som smurt til børnefamilien. Fra villaen kan I på fem minutter gå til den nærmeste indkøbsmulighed, REMA 1000, og Lund Børnehus når I efter cirka ti minutter. Eller hvad siger I til at sende ungerne i Lundagerskolen eller Lundskolen, som kun ligger 1,5 kilometer fra jeres hjemlige base? Ja, og med kun 20 minutter på cyklen til Horsens hjerte kommer I næppe til at kede jer. Velkommen hjem!


Sagsnr. 192SK-141292
Kontantpris 3.999.000 kr.
Udbetaling 200.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.937 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
15.252 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
13.224 kr.
Badeværelser 2
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!