fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Så er I på jagt efter et nyt sted med plads til, at familien kan vokse, eller ønsker I blot nogle flere kvadratmeter at boltre jer på i et hyggeligt og familievenligt område.

Del bolig

En lille sti møder jer, og leder op til hoveddøren på denne villa på Hallelevvej 43. Her åbnes døren ind til en lys entré med god plads til at stille skoene og få hængt overtøjet op. På venstre hånd har I gangen, hvorfra der er adgang til to gode værelser. Til højre, finder I en rummelig stue, der delvist er delt op i to områder, som kan udgøre henholdsvis en spise- og dagligstue. Det ene område er forbundet med køkkenet, som der er en åben forbindelse til, hvilket gør, at I kan fortsætte snakken, selvom I er i hver jeres rum. Køkkenet står knivskarpt med dets hvide materialer og varme mørkebrune mahogni bordplader. Går I igennem køkkenet, finder I husets bryggers, hvor der er direkte adgang ud til skur og have. Dette rum er desuden forbundet med badeværelset, der fremstår med et pænt og moderne udtryk og herudover byder på indbygget vaskemaskine/tørretumbler. På førstesalen, kan I finde endnu to gode værelser, så der er altså 4 værelser i alt. Huset leveres naturligvis med de nyeste hårde hvidevarer samt installeret fibernet Udenfor har I en dejlig have, og her fortsætter den lille sti fra huset op mod en hævet træterrasse, hvor I kan nyde den pragtfulde solnedgang, mens børnene leger i græsset. Der er bus direkte til Slagelse blot 100 meter fra huset, plads til at parkere bilerne i indkørslen, samt et stor skur med god mulighed for opbevaring.

Med denne placering får I glæde af at nyde familielivet i fredelige omgivelser. Det behøver dog bestemt ikke at blive kedeligt, da Slagelse Kommune byder på et rigt udvalg af natur- og kulturtilbud for både børn og voksne. I kan eksempelvis få en weekend til at gå med at leje en lejrplads eller et shelter, eller I kan besøge Lystanlægget Slagelse. I denne bypark er der mulighed for sjov og leg på den store legeplads eller i labyrinten, som børnene kan bruge flere timer på at udforske, mens de voksne slår sig ned og får tændt op i grillen. Området byder herudover på et bredt udvalg af skoler og daginstitutioner i midtbyen, hvor I også kan nyde godt af de mange indkøbsmuligheder. Så er I på jagt efter et nyt sted med plads til, at familien kan vokse, eller ønsker I blot nogle flere kvadratmeter at boltre jer på i et hyggeligt og familievenligt område, så kunne det være, at denne dejlige villa skulle blive jeres nye hjem.




Hallelevvej 43, 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
143
Grund:
869
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1925
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus