fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

MODERNISERET MURERMESTERVILLA TIL FAMILIEN

Del bolig

Træd indenfor i denne skønne villa, der er beliggende blandt rolige omgivelser lige uden for Christiansfeld. Her kommer I ikke til at mangle elementer, der kan give jer både en nem hverdag og en dejlig fritid.

Hjemmet fordeler sig over tre plan og taler med herskabelige detaljer ind i murermestervillaens æra: Dette giver da også god mening, da ejendommen daterer tilbage til 1948. Hjemmet åbner op via entréen. Stuen og køkkenalrummet fremtræder med flotte detaljer, hvor de, udover de velholdte gulve, er adskilt af fine, franske dobbeltdøre. Her er der overordnet god plads til at skabe nogle hyggelige kroge, om det er i form af sofaer eller et godt spisebord. Selve køkkenet er holdt i et strømlinet design med sorte bordflader og hvidmalede elementer. Her kan kokkereringen af lækre måltider nemt foregå!

Villaen rummer fire ordentlige værelser, hvilke alle fremstår indretningsvenlige med plads til at opbevare hobbyelementerne. Her kan I nyde hjemmets lyse design, og så er værelserne på førstesalen endda præget af blottede loftsbjælker, da der er loft til kip. Her kan I samtidig indtage den fantastiske udsigt til alle sider. Førstesalen er derudover præget af en nyttig repos samt et stort badeværelse. Sidstnævnte er opført i et moderne design, hvor klassiske detaljer som skakternet gulv og et fritstående badekar understreger hjemmets historie. De nødvendige toiletsager kan derudover sagtens opbevares her, mens hverdagens andre fornødenheder kan opbevares i kælderen. Dette veludnyttede plan leverer jer med flere disponible rum, et toilet samt et funktionelt vaskerum.

Ejendommen leverer jer ikke bare med plads til det praktiske, men også med nogle dejlige udeområder: Her er den store træterrasse særligt iøjnefaldende, da I kan udsmykke med mange afslappende havemøbler. Den er desuden delvist overdækket, så I også kan søge ly fra enten sol eller regn og stadig trække den friske luft. Haven byder jer derudover på en stor plæne, drivhus og trampolin, så der er altså noget til enhver smag.

Med denne adresse befinder I jer kun 900 m fra Christiansfeld Skole, så her markeres boligen altså endeligt som ideel for familien. Christiansfeld giver jer selvfølgelig også indkøbsmuligheder, offentlig transport samt flere restauranter og caféer. Og så kan I gøre brug af naturen i området, der særligt egner sig til friske gåture og picnic’er, hvor I for eksempel får området omkring Christinero til rådighed. Her kan I føle jer hjemme!


Haderslevvej 40, 6070 Christiansfeld
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
114
Grund:
1263
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
2.180 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter