fbpx
Fyrrelunden 30, 2635 Ishøj
2.495.000 kr
TYPE
Rækkehus
Boligareal
119
Grund
206
Værelser/rum
4
energimærke
D
bygget/ombygget
1978
Fyrrelunden 30, 2635 Ishøj
DEL:

VELDISPONERET RÆKKEHUS I ET PLAN MED SOLRIG GÅRDHAVE

Rækkehuset her på Fyrrelunden 30 ligger i et lukket og trygt område, som ligger helt centralt i Ishøj. Her venter med andre ord en nem og bekvem hverdag i hyggelige rammer, og selve boligen vil også imponere.

Huset fordeler sig over 119 kvadratmeter, hvilket må siges at være ideelt for både små familier såvel som par i alle livets stadier. Planløsningen er god og gennemtænkt og byder på regulære værelser, der er indretningsvenlige.

I bydes indenfor i boligens fordelingsentré, og på venstre hånd ligger hjemmets hjerte - det store opholdsrum. Her samles det hvide, funktionelle køkken med både spisestuen og stuen, og rummets naturlige opdeling sikrer mange, gode indretningsmuligheder. Der er endda direkte adgang til udestuen, som har store glaspartier ud mod haven. Huset byder ligeledes på tre regulære værelser, og dertil kommer et gæstetoilet, et flisebadeværelse og et bryggers med vaskefaciliteter.

Ejendommen er opført i 1975, og den byder tilmed på sin egen lille have, som er vinklet mod syd og øst. Her kan I tilbringe de lune solskinsdage under åben himmel, og hvis I har børn, kan I trygt sende dem på opdagelse i nabolaget, som primært består af lukkede stisystemer, små veje og grønne fællesområder.

Kvarteret er hyggeligt og roligt, og med denne adresse har I alle dagligdagens fornødenheder i gåafstand fra hoveddøren. Nærområdet huser nemlig både skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter og indkøb med bl.a. Netto. Samtidig er der kun 1,2 kilometer til Ishøj Station, hvorfra S-toget kører til Hovedbanegården på kun 22 minutter, hvilket må siges at være ideelt for pendleren. Derudover er I tæt på WAVES Shoppingcenter, som samler mere end 100 butikker under samme tag.
Sagsnr. 192SK-001141
Kontantpris 2.495.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.540 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
10.557 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
8.841 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!