fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE ENDERÆKKEHUS I FAMILIEVENLIGE BLOVSTRØD

Del bolig

MODERNE ENDERÆKKEHUS I FAMILIEVENLIGE BLOVSTRØD

Det er en skøn boligoplevelse, der venter jer her på Frugtlunden 43, hvor jeres nye hjem ligger i de trygge rammer af et lukket vænge i familievenlige Blovstrød. I den fredelige kulisse kan I overtage et lyst og lækkert enderækkehus med byggeåret, 2019; her er tale om et moderne hjem fuld af komfort og rene linjer, og I kan flytte direkte ind uden at løfte en finger.

I bliver de lykkelige ejere af et attraktivt enderækkehus, som ligger med naboer til kun den ene side, mens I på modsatte side får en ekstra stor have sammenlignet med nabohusene. Her er således plads til en trampolin eller en ekstra solterrasse, der kan supplere den dejlige fliseterrasse i jeres vestvendte baghave. Her er scenen sat for grillhygge på lyse sommeraftener, hvor også børnene kan løbe ubekymret med kammeraterne på de grønne fællesarealer.

I bor i en børnevenlig kulisse, som placerer jer i hyggelige Blovstrød, hvor I finder alt, hvad I har brug for; her er både skoler, børnehus, foreningsliv, flere fine indkøbsmuligheder samt kort cykelafstand til byliv og S-tog i Allerød. Som endnu et plus er I omgivet af flot natur, så der er aldrig langt til eksempelvis en løbetur i skovens grønne omgivelser.

Hjemme på adressen kan bilen parkeres i den tilhørende carport, der ligger side om side med et praktisk udhus. Herefter går turen indenfor til en lækker boligoplevelse, der råder over 144 kvadratmeter fordelt på to fulde plan; I får således en førstesal helt uden skråvægge og spildplads. Etagen byder derimod på en luftig atmosfære og tre gode værelser, hvoraf det ene opgraderes med sit eget walk-in-closet. Dertil kommer et depotrum og et stilrent badeværelse.

Stueetagen supplerer med endnu et badeværelse samt både en entré og et bryggers, hvilket giver jer to indgangspartier. De resterende kvadratmeter er dedikeret til hjemmets naturlige opholdsmiljø, hvor I får opfyldt ønsket om et ægte leverum med køkken og stue ud i ét. Den åbne planløsning skaber fokus på samværet, og ved køkkenets halvø kan der laves mad med frit udsyn over stuen, der fyldes med et naturligt dagslys fra de brede vinduespartier. Hele to terrassedøre åbner op til udelivet og skaber en flydende overgang til sol på terrassen.

Velkommen hjem til Frugtlunden 43.
Frugtlunden 43, 3450 Allerød
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
144
Grund:
300
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2019
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Thordahl

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist kasper@brikk.dk +45 26189695

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter