fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

145M2 BOLIG SAMT 373M2 ERHVERV/BOLIG I SAMMENHÆNGENDE BYGNING, STEMNINGSFULD, VELHOLDT OG RENOVERET EJENDOM.

Del bolig

I Frølunde udbyder vi nu en fantastisk lækker og gennemrenoveret ejendom der emmer af sjæl og hygge. Her får I et unikt og charmerende hjem med utallige muligheder for den store familie eller 2 familier, den selvstændige, den kreative eller andre med behov for masser af plads og udfoldelsesmuligheder.

Dertil kommer en skøn gammel og ugeneret have, en lækker lukket gårdhave og et stort stemningsfyldt orangeri i det helt rigtige look og patina.

Entreen byder velkommen til boligen på fineste vis, og herfra kan I træde direkte ind i pejsestuen, som også giver adgang til en dejlig udestue. Med denne bolig får I mange fine opholdsrum, der alle er lyse og venlige.

Boligen har bad og toilet i både stueplan og 1. sal.

På 1. sal er der 3 gode værelser, det ene med fransk altan - det andet kan evt. deles i 2. Derudover har 1. sal 2 meget store stuer med brændeovn, loft til kip, fritlagte bjælker og ovenlysvinduer/ryttergang.

Ejendommen består ydermere af 2 køkkener, et atelier/mødelokale, 2 sunde kældre, toilet med adgang fra gården, særskilt fyrrerum og et kæmpe stort lokale i stueplan velegnet til erhverv, hobby, klinik, galleri eller andet.

På grunden er der anlagt flere skønne terrasser, der er placeret godt i forhold til solen, og med hele to skure får I masser af opbevaringsmuligheder Fra ejendommen er der en smuk udsigt over de åbne marker, og beliggenheden er helt idyllisk og med udsigt til landsbyens gadekær.

De daglige indkøb kan foretages inden for en kilometer i Svenstrup ligesom skole og børnehave er i nærmiljøet.

Den populære Svenstrup strand (Knivkær og Frølunde Fed) ligger lige om hjørnet og omegnen er i det hele taget rig på smuk natur.

Slagelse er kun 10 minutter væk i bil, når I har brug for et større bymiljø, og derudover kan I tilgå motorvejen eller togstation inden for 5-7 minutter, - og København er kun 1 time væk - så beliggenheden er god for pendlere. Derudover er bussen tilgængelig lige ved døren.

Ejendommen fremstår utrolig flot renoveret med respekt for den oprindelige stil og samtidig helt opdateret. Derudover er den total gennem isoleret og derfor en meget lav varmeregning trods de mange kvm!

Det er en helt unik ejendom som skal ses og opleves.Frølundevej 82, 4220 Korsør
Pris:
3.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
145
Grund:
2184
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
2.904 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter