fbpx
Plantegning Zoom

FAMILIEVENLIG VILLA I ÉT PLAN I SKØNNE KOLDING

Del bolig

Leder I som familie efter en attraktiv kombination af det rolige villakvarter og et byliv med god aktivitet og mange muligheder, så er denne bolig helt ideel!

Husets 134 kvadratmeter fordeler sig på en masse dejlige rum, og for eksempel har alle fire værelser fordelen ved indbyggede skabe, hvor et af værelserne har eget badeværelse og fungerer som boligens master bedroom. Husets andet badeværelse har indgang fra gangen, og med de hvide fliser på gulv og vægge står det i samme stil som soveværelsets badeværelse. Køkkenet fremstår nydeligt og er i landlig stil med hvide elementer, og herfra bevæger I jer videre ind i den rummelige spisestue med udgang til terrassen. Fra spisepladsen træder I ned i den hyggelige TV-stue, hvor de lodrette, aflange vinduer giver et anderledes og dejligt kig ud i haven. Boligen byder desuden på et praktisk bryggers med vaskestation.

Ejendommen er fra 1990, og her medfølger en carport, et redskabsrum med opbevaringsplads, en dejlig, grøn have og en terrasse, hvor de lune morgener og de lyse aftener kan nydes med familie og venner.

Her kommer I til at bo i et rigtig skønt nærområde, der især er velegnet til børnefamilien, idet boligen er beliggende i et roligt villakvarter, mens der på samme tid kun er omkring tre kilometer ind til Kolding City, hvor I finder alverdens butikker og spisesteder. Desuden kommer I til at bo i nærheden af smuk natur og en skov med stor aktivitet til løberuter, mountainbike spor og gode stisystemer. 

Nærmeste mulighed for dagligvareindkøb er kun fem minutter fra adressen, og diverse institutioner ligger ganske tæt på huset, så det er nemt at få de yngste familiemedlemmer frem og tilbage. Kolding har en hel del at byde på, og her får I fornøjelsen af en by med masser af naturområder i form af Slotshaven, Slotssøen, Kolding Bypark, Legeparken, Kolding Fjord og en botanisk have. Der er også kulturelle oplevelser at opsøge i Kolding, og det drejer sig for eksempel om Staldgården Museum Kolding og Koldinghus, der er byens ikoniske slot og kulturhistoriske museum.

Vi glæder os til at fremvise for jer!


Frederiksøvej 16, 6000 Kolding
Pris:
2.549.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
134
Grund:
509
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1990
Ejerudgift pr. md.
2.851 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter