fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Lad dig ikke narre af størrelsen - den kan rumme mere end man lige tror!

Del bolig

Den oplagte studiebolig tilsat en sydvendt altan!

Tænk engang, at være en ung studerende med sin helt egen base, hvor der er plads til både lange nætter med opgaveskrivning og hyggelige aftener med vennerne på besøg. Det er drømmen - og den kan du nu få opfyldt her på Florensvej 4, for oppe på anden sal ligger en etværelses lejlighed, som venter på en ny ejer, og lejligheden er oplagt til dig, der leder efter en bolig til studieårene. Og så får du tilmed en skøn altan med i købet!

De gode oplevelser starter faktisk allerede på vej mod adressen, for du flytter til det populære Italienskvarter helt centralt på Amager, og som det første kan du glæde dig over, at du bor kun 600 meter fra metroen ved Lergravsparken. Det betyder også, at du befinder dig tæt på stemningsfulde Amagerbro, hvor de utallige spisesteder blander sig med lækker take-away og butikslivet på Amagerbrogade - med andre ord, her finder du alt det bedste af, hvad byen har at byde på. Samtidig kan Amager noget helt særligt, for bylivet folder sig ud mod Øresund, og du har gåafstand til Amager Strandpark, hvor sommerdagene hurtigt vil flyve afsted. Skulle du derudover være tilknyttet et fakultet på KUA, har du også kun ti minutter på cykel til uni.

Herefter går turen endelig hjem til lejligheden, og du bliver allerførst budt velkommen af en hyggelig bebyggelse, som trods sin centrale placering, ligger i rolige rammer; de fine gulstensejendomme placerer sig på lukkede veje, hvor de ligger mellem store kiler af grønne fællesarealer med blomsterbede, solkroge og legepladser.

Du flytter ind på toppen, for din nye lejlighed ligger dejligt ugeneret på anden og øverste sal, hvor du bor helt uden overboer. Boligen inviterer indenfor på 26 veludnyttede kvadratmeter, der fordeler sig på en entré, et tidløst badeværelse med brus og hjemmets naturlige opholdsrum, hvor stue og køkken ligger ud i ét. Du får et nydeligt køkken med god skabsplads og din egen vaskemaskine, og i resten af rummet kan du med kreative indretningsidéer finde plads til både en seng, en spisekrog og et hyggehjørne.

Stuen er lys og indbydende, og det skyldes blandt andet det naturlige lysindfald, der finder vej ind gennem det brede vinduesparti. Samtidig åbner en dør op til altanens dejlige bonuskvadratmeter, der orienterer sig perfekt mod de mange soltimer i syd, og her kan du nyde sommervejret med udsigt over det grønne fællesareal.

Velkommen hjem!
Florensvej 4, 2., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
26
Værelser:
1
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1940
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus