fbpx
Plantegning Zoom

VELHOLDT RÆKKEHUS MED CARPORT OG EGEN HAVE – LUKKET VEJ

Del bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af denne moderne andelsbolig fra 2004, der fremtræder helt indflytningsklar. Rækkehuset indeholder blandt andet et lækkert køkken-alrum med et dejligt lysindfald fra ovenlysvinduerne, og I får rig mulighed for at opholde jer ude med en terrasse både foran og bagved ejendommen.

Døren mellem alrummet og stuen kan åbnes op på vid gab, og der opstår på den måde en god sammenhæng i boligen, hvor hverdagslivet kan udfolde sig i behagelige omgivelser. Stuen er lys og indbydende med direkte udgang til et mindre stykke have med terrasse, og køkkenet er holdt i en tidløs stil med alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. I finder derudover et værelse i stueplan; det kan fungerer som en særskilt forældreafdeling med nærhed til et lækkert badeværelse med bruseniche. I bryggerset tager I trappen op til førstesalen, hvor der ved reposen er indbygget et stort skab. Desuden har I adgang til tre værelser og et badeværelse med badekar.

Ejendommen er opført i en moderne arkitektur, og der er etableret to gode udeområder, hvor I kan slappe af, når årstiden er til det. Bag andelsboligen finder I en mindre have med græsplæne og lidt bede, der måske skal blive til en frodig køkkenhave med salat og radiser til sommer. Foran ejendommen kan I etablere en hyggelig gårdhave med blomsterkrukker og havemøbler; her kan børnene også trygt lege, da området er helt lukket af. Til ejendommen hører også en carport med depotrum samt et skur.

På denne adresse vil I bo på en lukket vej med minimal trafik, og beliggenheden er således særdeles familievenlig. Der er heller ikke langt til den nærmeste daginstitution, mens Lyshøjskolen er cirka fem minutter væk i bil, og de daglige indkøb kan gøres inden for kort afstand. Når I har lyst til at omgive jer med naturen, kan I eksempelvis gå tur på Houens Odde, ligesom der langs Kolding Fjord også er et virkelig smukt sceneri, som må opleves. Kolding centrum kan besøges inden for 10-15 minutter, og det vil være muligt at tilgå motorvejen efter syv minutter i bil, hvis I har brug for at pendle.

En rigtig velholdt og spændende andelsbolig, som vi glæder os til at introducere jer til – kontakt os gerne for en fremvisning.
Fejøvænget 4, 6000 Kolding
Pris:
1.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
143
Grund:
0
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2004
Købspris
1.095.000 kr.
Boligydelse pr. md.
4.238 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter