fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Denne skønne lejlighed på Ernie Wilkins Vej 25, 4. th åbner dørene og byder dig velkommen indenfor i et hjem, der står snorlige og helt indflytningsklart.

Del bolig

Denne skønne lejlighed på Ernie Wilkins Vej 25, 4. th åbner dørene og byder dig velkommen indenfor i et hjem, der står snorlige og helt indflytningsklart.

Stuen er pragtfuld og stor med flotte panoramavinduer, som inviterer solen indenfor og gør lyse og skønne omgivelser til en del af din hverdag. I direkte forbindelse til stuen finder du køkkenet, der med sine rene og pæne linjer udtrykker en moderne stil, og som en ekstra detalje er der et lækkert ovenlysvindue. Den miljøbevidste vil blive glad for at opdage, at der i dette hjem spares på vandet, for efter et måltid er det nemlig opvaskemaskinen, der klarer resten af arbejdet. Fra entréen finder du to dejlige værelser, der begge fremstår smukke med pæne gulve, og i det ene af værelserne er der desuden et stort indbygget skab, som gør opbevaringen af tøj aldeles overskuelig. Badeværelset imponerer med sit stilrene design i en neutral farvepalette med klinker på gulv og vægge, som fortsætter ind i den separate bruseniché med glasdør. Derudover er det i badeværelset, at hjemmets vaskemaskine og tørretumbler af placeret.

Boligen ligger øverst og er en del af en syv-etagers høj bygning fra 2006, der huser 195 lejligheder. Hjemmet her befinder sig på fjerde sal, og du kan fra lejlighedens sydvestvendte altan slænge dig i udendørsmøbler og nyde solens stråler eftermiddag og aften sammen med udsigten ud over en af Sluseholmens mange kanaler. Til ejendommen hører et dejligt gårdmiljø, hvor der er mulighed for cykelparkering, og så er der også masser af plads til, at børnene kan fise rundt og give fantasien frit løb.

Hvis du flytter ind på denne adresse, bosætter du dig i Sluseholmen, som er en moderne kanalby, hvor du både kan gå, cykle og endda sejle i kajak. Det er en bydel i udvikling med indkøb og gode busforbindelser få minutter fra hjemmet, og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. På den anden side af vandet ligger det naturskønne Amager Fælled, og Københavns Indre By kan du nå i løbet af mindre end 20 minutter på cykel.

Boligsøgningen kan stoppe lige her, hvis du er på udkig efter en fremragende treværelses lejlighed beliggende i en bydel i rivende udvikling.


Ernie Wilkins Vej 25, 4., 2450 København SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
83
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus