fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! En dejlig andelsbolig på skønne Reersø.

Del bolig

En lys og charmerende andel placerer sig roligt og naturrigt i et trygt kvarter med gåafstand til havnen og en fin badestrand - et oplagt køb for den lille børnefamilie, singlen, parret eller blot jer, der ønsker et indflytningsklart hjem i idylliske omgivelser.

Hjemmets rare stemning mærkes i alle 75 kvm og bliver særligt højnet af det pæne lysindfald og den sammenhængende planløsning. En lys entré med skabsplads tager imod jer, og herfra er der direkte adgang til alle hjemmets rum. På højre hånd finder I et stort badeværelse med vaskesøjle og fine opbevaringsmuligheder samt to værelser, der begge er lyse, men hvor det ene har kig til haven. De pæne gulve kan også lede jer via franske døre ind til både stue og spisekøkken, der forbindes af en bred åbning. Køkkenet står flot med alt i hårde hvidevarer samt rummer plads til at etablere spiseafdeling ved det brede vindue, så I altid har et rart sted at nyde morgenkaffen sammen. I kan dog også samle jer ind i den behagelige stue, hvor der er direkte adgang til overdækket terrasse og have - eller som tidligere ejer så fint kaldte det, “Pusterummet”.

Havearealet blev kaldt dette med god grund, for her er stemningen helt rolig og grøn. Dette skyldes både adressen i et trygt kvarter nær vandet, men det er dog også på grund af den hyggelige plæne og den overdækkede terrasse, der grundet indhegningen af træværk får en hygsom stemning. Her er der plads til afslapning og livsnydelse, samtidig med at der nemt kan etableres bede eller flere solkroge, hvis fingrene er grønne. Der er ved terrassen et praktisk skur og ved husets front en lille forhave.

Adressen placerer jer på Engstien, som er en lille vej uden tung trafik og med natur alle vegne. Der er små 10 minutter til havn og badestrand samt til store, grønne arealer, hvor der udover fine gåruter også er mulighed for at se vildt dyreliv. Indkøb, skole og daginstitution klares i de nærliggende byer, mens restaurant- eller caféturen kan nydes i Reersø.


Engstien 21B, 4281 Gørlev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
75
Grund:
3822
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1985
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus