fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Velbeliggende villa med solrig hyggelig have og carport. Evt byg nyt ?

Del bolig

Kun 3 kilometer syd for Køges midtby ligger Egøjevej 103 – og her udbyder vi nu en etplansvilla, som er både veldisponeret, lysfyldt og indretningsvenlig. Nogen vil måske vælge at bygge nyt på den velbeliggende grund. 

Denne villa egner sig perfekt til både enlige og par; unge såvel som ældre. Villaen tilbyder nemlig 98 kvadratmeter bolig, der strækker sig over ét plan med en god og gennemtænkt planløsning, hvor der selvfølgelig er mulighed for at etablere et ekstra værelse. Mulighederne er mange, og her kan I praktisk talt få det lige præcis, som I altid har drømt om.

Først og fremmest venter den 513 kvadratmeter store og solrige grund, som byder sig til med en rummelig carport, et mulighedsrigt udhus og en dejlig have, som kræver minimal pasning og pleje. Græsarealet giver plads til leg og aktiviteter, og mange solrige stunder. 

Så snart I træder indenfor, møder I en charmerende og hjemlig atmosfære. Køkkenet, spisestuen og stuen ligger på hyggelig vis i åben forbindelse, og her er der god plads til nærvær og samvær. Stuen og spisestuen byder på et hav af indretningsmuligheder, og selve køkkenet er opført i stilrene, hvide materialer med fin bord- og skabsplads. Planløsningen byder samtidig på tidløst flisebadeværelse og et regulært soveværelse, og der er, som tidligere nævnt, mulighed for at etablere et ekstra værelse i stuen uden at skulle gå på kompromis med rummets luftige atmosfære.

Villaen ligger i dejlige, rolige omgivelser med naturen på helt tæt hold. Der er hverken langt til Køge Golf Klub, Egøje St. eller Køge Lille Skole, og som tidligere nævnt er der kun 3 kilometer til Køges midtby. Her står det hyggeligste handelsliv klar med sine mange faciliteter, og for at sige det kort og klart er Køge en by, som de seneste år er blomstret op – og derfor er den også blevet et attraktivt sted at slå sig ned i og omkring.

Bestil en fremvisning med det samme.
Egøjevej 103, 4600 Køge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
98
Grund:
513
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1946
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus