fbpx
Plantegning Zoom

Stor, lys, velholdt energi-venlig bolig

Del bolig

Vi byder jer indenfor til en fremvisning af en spændende og velholdt etplansvilla, som matcher såvel børnefamilien, som enlige og par i de fleste af livets stadier.

Med nøglerne til dette hus får du og familien ny bopæl i Slagslunde, en fantastisk mindre by for børnefamilier med skole, institutioner og sportsanlæg inden for gåafstand, samt mange indkøbsmuligheder i Ganløse, Veksø og Stenløse. Området er omgivet af sø og skov - et eldorado for naturelskere og motionister.

Udover naturskønt område er Slagslunde kendetegnet ved et aktivt lokalmiljø: med bl.a iværksætteraktiviteter, Slagslunde Musikfestival, babyaktiviteter og kor i kirken, Slagslundeklubben, Hjaltes Café ved Buresø og et rigtig godt naboskab. Derudover er her nem tilgang til København, som kan nås på 30 minutters i bil.

På Egetoften 7 bydes I velkommen i denne velholdte, klassiske gulstensvilla med en rummelig velholdt carport til bilen, samt stort nyere redskabsrum bag carporten. I den velholdte have kan hele familien uforstyrret færdes, da den indrammes af buske og skyggefulde træer. Foruden den grønne beplantning kan I se frem til en flisebelagt terrasse, hvor solens stråler rammer fra både syd og vest, og I kan læne jer tilbage og nyde lyse timer, og en strålende solnedgangshimmel, mens børnene indtager de grønne arealer. Huset er yderst energivenligt med energivinduer, opvarmning med fjernvarme og derudover er der solceller, som supplement til elforbrug, hvilket betyder gratis KwH ved sollys.

Huset er oprindeligt 140 m2, men blev i 2002 øget med to store og lyse tilbygninger. To store rum med masser af potentiale til anvendelse af huset. I alt byder huset således på 200 veldisponerede m2 med store nyere vinduespartier, åbne lyse rum, høj kvalitet og velholdte gulve. Boligen har en særdeles god planløsning med bl.a. fire værelser med indbyggede skabe, to badeværelser, vindfang med skabsvæg og bryggers med seperat indgang. Dertil kommer et dejlig rummeligt opholdsmiljø med køkken-alrum og stue, endnu en stue, samt en havestue. Loftet byder på fine opbevaringsmuligheder. Her får I med andre ord en skøn lys og velholdt bolig med god plads til både samvær og privatliv.

Vær velkommen til en fremvisning af boligen.

Egetoften 7, 3660 Stenløse
Pris:
4.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
171
Grund:
825
Værelser:
6
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
3.839 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter