fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

HERSKABELIG VILLA MED SOLRIG HAVE OG BALKON

Del bolig

Drømmer I om at bo i en herskabelig patriciervilla fra 1910 med smukke og helt unikke detaljer? Så har I nu muligheden, da vi åbner dørene op for Dyrhaugesvej 14, der består af 196 kvadratmeter med flere etager med højt til loftet og en herskabelig følelse. Ejendommen er løbende istandsat med respekt for husets stil og alder, med kvalitetsmaterialer og moderne installationer. Det har en dejlig balkon og en stor sydvendt have, som er flot anlagt med solrige områder - Perfekt når udelivet skal nydes.

I får indgang i stueetagen, der både råder over entré med gulvvarme, køkken, 2 stuer (en-suite), badeværelse og et rummeligt værelse. Badeværelset med el-gulvvarme, er stilrent indrettet i sorte og hvide farver, bruseniche, vægthængt toilet og vask.

Stuerne har de smukkeste detaljer med original stuk, dekorative vægpaneler, oprindelige plankegulve, radiatorskjulere og store dannebrogsvinduer med sprosser, så rummet bliver lyst godt op af solens stråler. Herfra er der åbent ud til det flotte køkken, med gulvvarme, der er holdt i et stilrent design med hvidt og sort Svanekøkken, som får en smuk kontrast fra de sorte granitbordplader og gulv med sorte marmorfliser. 

Ovenpå får I to fine værelser og et stort soveværelse med stuk og et bredt dørparti, som giver adgang til en flot flisebelagt balkon med hvide balustre. Fra soveværelset er der dobbeltdør ind til rummeligt ekstra værelse (en-suite). Hvis I går endnu videre op på 2. sal, kommer I op til et stort og hyggeligt rum med skråvægge og tagvinduer. I kælderen finder I endnu flere anvendelige rum med god plads til opbevaring, vaskerum og godt lysindfald fra vinduerne.

Udefra imponerer boligen også med sin smukke udstråling, sin hvide facade og det mørke mansardtag, som afsluttes flot af dekorative gesimser. En imponerende fælles indkørsel fører hen til den delte carport, hvor der er parkeringsplads. Bag huset ligger den skønne, private sydvendte have med anlagte bede, buske og flere opdelte områder, der giver fantastiske opholdsmuligheder. Haven skaber rammerne for at nyde livet og solens stråler i ro og fred. Beliggenheden er helt perfekt, da I kommer til at bo i gåafstand til alle byens tilbud, der rummer alt lige fra indkøb, skole, dagtilbud og forskellige butikker og spisesteder. Der er få minutter til lækker badestrand og til Korsør lystskov. Der er også gode kulturtilbud med verdens ældste biograf, bibliotek og forskellige kunstudstillinger. Samtidigt er I under 20 tyve minutters kørsel fra den større handelsby Slagelse, kun få minutter fra Storebæltsbroen og ca. en time fra København.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.Dyrhaugesvej 14, 4220 Korsør
Pris:
3.750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
196
Grund:
372
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1910
Ejerudgift pr. md.
2.609 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter