fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

HALVT DOBBELTHUS MED SKØN BELIGGENHED

Del bolig


I kan nu blive de nye indehavere af nøglerne til boligen her på Dybbølvej 9D i Vejle - et hyggeligt, veldisponeret og indflytningsklart hjem, der med sine 72 kvadratmeter egner sig til førstegangskøberne såvel som den lille familie samt det ældre købersegment, der ønsker en nem og overskuelig hverdag.
 
 
Denne halve dobbeltvilla ligger som den sidste for enden af en lille boliglomme til Dybbølvej, og beliggenheden er dermed rolig og privat. Huset grænser endda direkte op til et stort og frodigt skovareal, hvilket blot understøtter den hyggelige atmosfære. Ejendommen er opført i 1983 med et klassisk arkitektonisk udtryk, og foruden boligen får I råderet over et dejligt og solrigt udeareal, hvor I kan nyde tilværelsen i ro og mag.
 
 
Hoveddøren byder indenfor til et hyggeligt og indbydende hjem, hvis 72 kvadratmeter fordeler sig over to etager. Stilen er fin og tidløs, men der er selvfølgelig også mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på dele af hjemmet, hvis I har specifikke ønsker og visioner for jeres kommende hjem. Husets stueetage fordeler sig over en entré med et indbygget skab, og i forlængelse har I opholdsrummet hvor køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, hvorfra der er terrassedør ud til den sydvendte baghave, som er guld værd i sommermånederne. Etagen rummer også et soveværelse og et badeværelse med separat brus, og førstesalen afrunder hjemmet med endnu et værelse, der har gode anvendelsesmuligheder.
 
 
Huset har en attraktiv beliggenhed i rolige og trygge rammer, og udover at være tæt på handlemuligheder, spisesteder, offentlig transport og motorvejen, er der ganske kort afstand til Nørreskoven og Dyrehavens naturskønne arealer. Samtidig er der kun 2,4 kilometer ind til midtbyen, som huser et bredt butiksliv, kultur, restauranter, caféer og meget mere.
 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Dybbølvej 9D, 7100 Vejle
Pris:
1.145.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
72
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1983
Ejerudgift pr. md.
1.412 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus