fbpx
Plantegning Zoom

RANDERS v/BANEGÅRDEN - FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR HØJ STUELEJLIGHED CENTRALT I RANDERS

Del bolig

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR HØJ STUELEJLIGHED CENTRALT I RANDERS

Skal dit næste boligkapitel udspille sig i de komfortable rammer af en særdeles fin bolig i hjertet af Randers? På Dr. Lassens Gade 15 venter denne to-værelses lejlighed med herskabelige detaljer – stuklofter, afsyrede fyldningsdøre og afhøvlede bræddegulve - en attraktiv beliggenhed nær Arena Randers, Randers Station, badeland og banegård.

Lejligheden henvender sig særligt til singlen eller parret med en forkærlighed for byliv og smuk natur i skøn forening.

Inden døre folder boligen sig ud på 51 velindrettede kvadratmeter med velholdte plankegulve, gode faciliteter og hvidmalede vægge, vinduespartier og lofter. Rundturen begynder i fordelingséntreen, som byder på indbyggede hylder og skabe til opbevaring. Det velholdte køkken præsenterer sig med hvide skabslåger, lyse køkkenbordplader og de fornødne hårde hvidevarer foruden udsigt til ejendommens grønne gårdmiljø. Badeværelset fra 2018 fremtræder flot og indbydende med bruseniche, loftspots, integrerede hylder og toiletskab til opbevaring. I den rummelige stue finder du herskabelige detaljer som stukloft, plankegulve og store vinduespartier, som sikrer et flot lysindfald. Til sidst byder boligen på et fint soveværelse, hvor du finder plads til både garderobeskab, seng og skrivebord.

Boligen er beliggende i en klassisk rødstensejendom med hvide vinduespartier og grønne indgangspartier, som oprindeligt er opført i 1934. Ejendommen er velholdt og byder på et skønt gårdareal med udsigt til høje træer og fin beplantning såvel som siddekroge og solrige dage på matriklen, samt fri adgang til det store byfornyelsesprojekt ”Sennelsgade-kareen” med bænke, borde, legeredskaber og HYGGE!. På fællesarealerne har du naturligvis også mulighed for at parkere cyklen.

Med denne adresse får du en lav ejerudgift, en nem hverdag med alle fornødenheder inden for gåafstand og i øvrigt let adgang til alt, hvad Randers C nu engang tilbyder af caféer, restauranter butiksliv og kulturtilbud.

I nærområdet findes flere parker og grønne områder foruden kort afstand til Gudenåen og Randers Naturcenter- og Regnskov.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Dr. Lassens Gade 15, ST. th., 8900 Randers C
Pris:
648.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
1.322 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter